uff, včeraj imel srečo/nesrečo, da sem moral biti noter cel dan, tako da sem ob opravkih po hiši, gledal celo dirko. Noro, kuk so hitro štartal, 170km do cilja in je šlo na polno. Škoda za našo ekipo, res so se dobro držali. Žal je imel Mohorič prešvoh noge za tisti klanec in ga je odrezalo. Sem upal, da bosta Pogačar in Rogla malo dlje zdržala, pa kot zgleda nista tempirala kondicije za to dirko. Kapo dol Tratniku, res pomočnik vreden zlata
Končni razplet: zelo podoben kot olimpijske. Vsi gledali Wouta, Filip spizdil. Čeprav ga ne maram, je pošteno zaslužil majico, bil najmočnejši in je zlomil vse s svojimi napadi.
Pa še to, kot zgleda so res tuk navajeni na radijske postaje, da so vsi zmedeni kaj narediti... saj je logično, celo leto ti šef govori kaj narediti, imaš na voljo vse informacije kaj se dogaja. Tukaj pa večinoma v temi, samo kar izveš od sokolesarjev. Sem imel občutek, da so na koncu so se Baarle, Valgren in Stuyven bolj gledali in niso vedali, ali naj gredo na polno, ali čakati kapetane....