Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nujno rabiš kolebnico, ki sama šteje obrate, samo tako imaš namreč kontrolo nad napredkom.
Mora imeti tudi garancijo vsaj 2 leti, da ne boš imel dodatnih stroškov s popravili.
Barvo izberi skladno s hlačkami v katerih boš skakal.
@avtor:
Drugače pa meni je bila najbolj zakon na "kabel", ker si lahko res hitro skalal z njo. Tiste navadne pletene so za moje pojme malo prelahke in prepočasne...
Ma jebeštrga, ni tako grozno neumno vprašanje, ker sem enkrat eno NIKE kupil pri blagajni, neko plastično, ki je sploh nisi mogel uporabljat, ker je začela držat neko obliko šele pri res visokih obratih, drugače se je kar nekako zvijala in navijala sama na sebe.
Torej - kakršnokoli kolebnico, ki ne obdrži oblike, če je zložena.
Ali kabel ali pa z usnjem...npr. takšno spodaj...Mora biti malo težja, da gre hitreje, pa tudi če imajo ročaji malo teže je v redu. Maš pa še take z debelejšim kablom (težja), s tisto se kar zmatraš.
no se zaradi tega sprašujem ker mam neko napol elastično plastiko pa se zvija in ni možno normalno skakat, zato me zanima kake mate izkušnje....predvsem te pletene in usnjene se mi zdijo dobre...
Nabavil v sportsdirect neka jajca od kolebnice, zdaj pa ne vem če je prekratka ali kaj, ampak nonstop si jo zapletem direkt v prste not. Občutek imam, da je prekratka in je tu problem, lahko pa sicer tudi da sem pač levi.
Saj vem, da bi moral nabavit tisto tanko na kabel, ko lahko poljubeno spremenim dolžino, ampak me tale zdaj fajn iritira in bi rad prišel zadevi do dna
malo višje skoči, sej pa si ded..po drugi strani pa ne štekam zakaj bi moral posebej nekaj skakat, najdi se nek šport, tek, ali pa začni kaj ustvarjat v naravi, ne boš potreboval nobenih naprav.
When you stand on the middle of the rope with both feet, the handles should reach to just under your arm pits. Jumping with a rope that is too short will trip you up faster than anything.
Ta moja je cca 10 krajša na obeh straneh...tam nekje do niplov je, ja...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.