Kok ste se največ "zapelali"?

D_K

Guru
24. sep 2007
3.073
852
113
Max zguba: 100€
Max win: 300€
Igra: Ruleta (to mam najraje
smile-1.gif

Ponavadi ko grem v kazino na pir vzamem s sabo 50-100€ za zapravit, ZAPRAVIT
smile-1.gif

Skupno sem pomoje na 0.

In še moja pravila:
- denar se gre zapravit ne zaslužit
- če je kaj plusa, se celoten dobitek še isto noč spremeni v zapitek.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
No ja, tut sam sem podobnega mnenja da se v kazino gre zabavat in da se denar ne zgubi
ampak zapravi za svoj lasten intertejment
smile-1.gif
Čeprav kdo že to razume...

V osnovi ne igram iger na srečo ker je to ignoriranje možnosti za dobitek in zatiranje oči pred realnostjo,
igram pa med 70 in 90 ur pokra, slabo polovico žive igre, ampak redko v lokalni igralnici ker so rejki enostavno
previsoki za mene reveža, ki na nek način res pridem tja z namenom zaslužit.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No ja, tut sam sem podobnega mnenja da se v kazino gre zabavat in da se denar ne zgubi
smile-1.gif

Vsak, ki je bil že kdaj v igralnici in ni odvisen od gamblanja.
grin1.gif

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Jaz sem bil velikokrat v igralnici. Večinoma v Riotu v Areni in pa v Kongotu. Prvi dan sem imel največ sreče in sem iz 10€ dobil 195€. Od takrat naprej sem večinoma le še zapravljal tako, da sem zdaj tam blizu 0, če ne že pod njo. Zase imam le eno pravilo, ko grem gemblat.. In to je.. vzamem cca 20€, kartico pa pustim v avtu. Ob igranju sicer uživamo, sam pride kr drago, gremo raje na pijačko ali dve!
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
smile-1.gif

Vsak, ki je bil že kdaj v igralnici in ni odvisen od gamblanja.
grin1.gif

Ahh ni res. Imam uff kolegov ki radi rečejo da več negrejo v kockarnico, ker vedno pušijo...

Sej ko človek tako gleda, greš 3x, 3x pušneš po 400-500€ v eni uri... Si tut rečeš negrem več igrat...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malcom, je možno, da ga ti celo noč piješ za compom, potem se pa nekje tak čas vstaneš??
sprasujem se.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Samo enkrat v lajfu sem bil v igralnici, na ruleti stavil 5€ dobil sem jih še 5 in to je bilo to. Kupil en pir da sem bil na istem kot sem prišu. Dovolj zame.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Ne igram, le parkrat sem naredil izjemo. Minus 200$. Ne moreš v Vegas da ne bi zapravil vsaj nekaj... ups, še enkrat poker. Zaslužil 150€, začetniška sreča pač.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Eni ste mi smešni ko rečete da se greste zabavat v igralnico..ne se jebat ej, kaj k. se vi zabavate..Če je za vas zabava drkat dam po tistih napravah..ubi bože..vi pa morete bit ali brez pravih kolegov ali toliko zapufani da iščete rešitev na igrah na srečo..

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Glej, delam v tem poslu in sem se vedno spraševal "koji ku... vidijo v tem, bedarija da ni večje". Preigral sem raznoraznih aparatov da se mi že gravža (testiranje seveda) in nisem si mogel niti predstavljati sebe za slotom. Potem ko pa sem enkrat prišel v Vegas sem si rekel : ne moreš biti tu in zapravit nič. In sem vrgel v aparat mojih prvih 5 dolarjev. Par tipk in jih je sto ven priletelo. Ker nisem gambler sem si normalno ta denar izplačal pa gremo na večerjo.
Ampak drug dan se zgodba ponovi. Brez izplačila seveda. Prvih 5, potem spet, in spet... saj pomalem dobivaš, ampak malo manj pomalem izgubljaš. In potem mi pade kombinacija, da bi dobil mini jackpot nekaj čez 1700$, če bi igral na maxbet. Te razpizdi, stisneš parkrat maxbet in si na nuli. Šele takrat mi je kapnilo kako je potegne tisti adrenalin rush "pa tako malo je manjkalo do jackpota". Tu se je moja gamblerska pot začela in tudi končala. Razen zajebancije s pokrom, ampak zaključek je isti.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
mi smo enkrat šli v Kranjski Gori mal se "zabavat".. pa sem dal 2 EUR na barvo, 2 EUR pa na 1/3. Barvo sem izgubil, na drug žeton pa čisto pozabil.. potem sem šel za drugo mizo, pa za šank, itd..... v tem času sem "zaslužil" na mizah že kakih 100 EUR...
čez cca eno uro pa pride do mene šefica kazinoja in mi reče, če lahko pridem malo z njo... Mislu sem, da me bojo mal tam zadaj nabutal, ker smo res očitno vsak krog menjal mize., pa igral na "safe". Potem pa mi reče, da sem na tisti mizi zadel 486 EUR. Namreč prvič se je pri njih zgodilo, da se je ena pozicija ponovila tolikokrat. 2 EUR x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 = 486 EUR. ista pozicija je bila sicer izžrebana še v naslednjem krogu, ampak kvota mize ni prenesla takšnega dobitka, zato so me poiskali...

Cel kazino je vedel zame takrat..
Tisti dan sem nesel ven skupaj cca 600 EUR
smile-1.gif
)

nevem kako je pri vas, meni vedno v kazinoju srce dela s 120 pulza
smile-1.gif
zato se jih nekak izogibam.. (razen 1x letno na smčanju)
lplp