Ko že misliš, da si voživel vse mogoče...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Saj se strinjamo, če je bil kdo od staršev zraven in ni pomagal, ga je treba za jajca. Kaj pa če ga ni bilo?

sad

Guru
24. avg 2007
21.246
9.877
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Saj se strinjamo, če je bil kdo od staršev zraven in ni pomagal, ga je treba za jajca. Kaj pa če ga ni bilo?
V članku piše, DA JE FACKING BIL. Zdaj pa nekateri filozofirajte naprej.
Aja, morda pa ni bil starš, je bil brat ali pa stric ali pa bratranec. Who gives a fuc.k? Zraven je bil en odrasel, ki je odreagiral lepo po balkansko. Čudno, da ni starca še dvakrat pritisnil, ker se je upal nastavit otroku. In potem lepo mirno odsmučal naprej.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sicer pa, če koga zanima, kakšna sila je trčenje otroka pri 35 km/h (kar sploh ni nobena posebna brzina na smučariji), naj nekomu naroči, da mu vrže žakelj cementa iz dveh štukov višine.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sicer pa, če koga zanima, kakšna sila je trčenje otroka pri 35 km/h (kar sploh ni nobena posebna brzina na smučariji), naj nekomu naroči, da mu vrže žakelj cementa iz dveh štukov višine.

Mislim, da se bo Abraham javil.

Za vse morebitne posledice bo pa itak odgovarjal Darwin.
smirk-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
V članku piše, DA JE FACKING BIL. Zdaj pa nekateri filozofirajte naprej.
Aja, morda pa ni bil starš, je bil brat ali pa stric ali pa bratranec. Who gives a fuc.k? Zraven je bil en odrasel, ki je odreagiral lepo po balkansko. Čudno, da ni starca še dvakrat pritisnil, ker se je upal nastavit otroku. In potem lepo mirno odsmučal naprej.
lahko da je bil balkanec. saj na naših smučiščih ne sučamo samo slovenci.

sad

Guru
24. avg 2007
21.246
9.877
113
Drži, možno. Ali pa Avstrijc. Kdorkoli že je bil daje otroku zelo slab zgled.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
rolleyes-1.gif

Si prebral link?
Očitno nisi:

Gorenjski policisti iščejo med osem in deset let staro smučarko, ki je na smučišču Mojca II v Kranjski Gori trčila v starejšega smučarja. Tega so s helikopterjem odpeljali v jeseniško bolnišnico.

Ni za kaj.
smile-1.gif
Kar ni nic novega in posebnega - ni bil prvi to sezono, ki so ga iz kr. gore v SB Jesenice peljali s helikopterjem. Ni vedno vse v hitrosti - tudi udobnost transporta je drugacna kot pri prevozu z resevalnim vozilom.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.351
3.033
113
Lublana
Obišči stran
Vidim, da je na svetu res preveč kretenov.
In kaj je narobe, če iščejo povzročiteljico nesreče? Saj jo ne iščejo zato, da jo bodo v zapor vtaknili. Zadevo je potrebno raziskati, še posebej zato, ker je bila z deklico očitno popolnoma neodgovorna odrasla oseba. Lep vgled, res. Ne čudite se potem, ko bo ta smrklja čez dobrih deset let z avtom zbila vašega otroka, očeta, mamo, prijatelja....in mirno odpeljala naprej po svojih opravkih, saj so jo tako naučili.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
rolleyes-1.gif

Si prebral link?
Očitno nisi:

Gorenjski policisti iščejo med osem in deset let staro smučarko, ki je na smučišču Mojca II v Kranjski Gori trčila v starejšega smučarja. Tega so s helikopterjem odpeljali v jeseniško bolnišnico.

Ni za kaj.
smile-1.gif
Kar ni nic novega in posebnega - ni bil prvi to sezono, ki so ga iz kr. gore v SB Jesenice peljali s helikopterjem. Ni vedno vse v hitrosti - tudi udobnost transporta je drugacna kot pri prevozu z resevalnim vozilom.

Očitno se še nikoli ni peljal z rešilcem po slovenskih cestah
grin1.gif

drugače sta pa bile razmaku pol ure dve nesreči in na obe je šel HeNMP.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.077
490
83
tam ko se terc po tori rola
Kaj je tu za filozofirati... Saj ga ni nalašč povozila. Kaj pa ji bodo, če jo najdejo in 'dokažejo' krivdo? Samo starši bodo imeli sitnosti. Na osnovi smučarske karte bo gospod pokasiral zavarovanje in to je to. Vsekakor pa se tudi jaz nagibam k temu, da zna gospod biti kakšna 'višja živina'. Želim mu čimprejšnje okrevanje, mali pa previdnejšo vožnjo (če je seveda sploh bil vpleten kakšen otrok...).

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ja, dajmo se izogibat odgovornosti za lastna dejanja in pricakovat, da bodo drugi (zavarovalnice?) za nas resile stvari, to je to. Prav je, da imajo starsi (in otrok) sitnosti, p*zde neodgovorne. Bog ne daj, da bi otroka naucil tega, da ce nekaj zajebes tako kot v tem primeru se ustavi in probaj "od-jebati" tisto kar si naredil - ne, vedno je nekdo drug kriv, "nas soncek" nima pa nikoli nic s tem.

"Ah, saj sem sam mal avto opraskal, mu bo ze zavarovalnica zrihtala."
"Saj je nisem TOLK povozil, da bi se moral ustavit."
"Jaz? Zakreditiran? Nisem kriv, majkemi, banka je bila, kaj je pa tako ugodno dnar ven metala!"

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.452
5.032
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Kaj je tu za filozofirati... Saj ga ni nalašč povozila. Kaj pa ji bodo, če jo najdejo in 'dokažejo' krivdo? Samo starši bodo imeli sitnosti. Na osnovi smučarske karte bo gospod pokasiral zavarovanje in to je to. Vsekakor pa se tudi jaz nagibam k temu, da zna gospod biti kakšna 'višja živina'. Želim mu čimprejšnje okrevanje, mali pa previdnejšo vožnjo (če je seveda sploh bil vpleten kakšen otrok...).

Aha, novo razodetje motoristov...

Torej je čisto ENAKO, če jaz izsilim motorista, on pade, se razsuje, postane kripel, jaz se pa odpeljem naprej, zakaj bi imel sitnosti zaradi tega, on bo pa zavarovalnino dobil iz smučarske karte, ker v karti je očitno zavarovanje zoper vse...

uf-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.452
5.032
113
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Vidim, da je na svetu res preveč kretenov.
In kaj je narobe, če iščejo povzročiteljico nesreče? Saj jo ne iščejo zato, da jo bodo v zapor vtaknili. Zadevo je potrebno raziskati, še posebej zato, ker je bila z deklico očitno popolnoma neodgovorna odrasla oseba. Lep vgled, res. Ne čudite se potem, ko bo ta smrklja čez dobrih deset let z avtom zbila vašega otroka, očeta, mamo, prijatelja....in mirno odpeljala naprej po svojih opravkih, saj so jo tako naučili.
467716-post_slo.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:

Aha, novo razodetje motoristov...

Torej je čisto ENAKO, če jaz izsilim motorista, on pade, se razsuje, postane kripel, jaz se pa odpeljem naprej, zakaj bi imel sitnosti zaradi tega, on bo pa zavarovalnino dobil iz smučarske karte, ker v karti je očitno zavarovanje zoper vse...

uf-1.gif

evil.gif

Si kar predstavljam:

"Ampak, gaspud pulcaj, pa jaz res nism kriu, lejte, mam sindikalno vikend karto s fotografijo iz Kranjske Gore leta '87, to je vse tm zavarovan pa to!"

cheer.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ljudi je najbrž zmotil 'kanal' po katerem jo iščejo - torej taisti množični mediji, v katerih so bili objavljeni pozivi k iskanju Zavašnika, Pluta, roparjev, ki sta v Litiji umorila poštno uslužbenko itd. Malenkostni overkill

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
I imagine, da je ljudi zmotilo to, da 'Policisti iščejo deklico, ki je povzročila smučarsko nesrečo' - res gre za bolj kot ne za malenkost, ampak bi se lepše slišali, da iščejo njene starše .

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Ko se bom danes sprehajal po Ljubljani, bom še posebno pozoren na smrklje v viola bundah s čeladami na glavi.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Mojo sosedo staro 35 let (v odlični športni kondiciji) je v A (proga Nordabfahrt) nabasu 9 let star mulo in ji potrgal križne vezi v kolenu, zlomil 3 rebra in konkreten pretres možganov. Kakšne bi bile poškodbe pri kakemu starejšemu in kondicijsko podhranjenemu pa si lahko samo zamislim. Mulo se je pobral odsmučal naprej in obvestil prvega reševalca tako, da so bili pri njej prej preden je ona poklicala moža na mobi. Ko je prišla iz bolnice (3 dni hospitalacije) pa jo je doma čakal dopis iz smučišča, da naj poda odškodninski zahtevek in naslov mulota - starši so ga pripeljali na njen domač naslov, da se je opravičil istočasno so ji dali tudi polico njihovega zavarovanja.
Ko bo pri nas kaj takega bom pa verjel, da je režim, ki ga ti zagovarjaš človeški in zveličaven.