Ko Slovenka seksa z ciganom

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Dosadan si...ZzzZZzZZZzzzzz....
crazy1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Ti pa se preveč obremenjuješ s tem, kaj si bodo drugi mislili o tebi, če bi slučajno bil s kakšno, ki je bila, bog ne daj, s ciganom.

Razmisli.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Obrača mi želodec, ko sedim v kakem lokali in pogledam malo po mizah in vidim slovenko kako se nalizuje z ciganom. Cigan seveda vozi črni BMW serije 5, zaposlen pa ni nikjer in nikoli ni bil (vem, ker so mi povedli)

Pa malo razmišljam in si zamislim, da ta ženska seksa z njim in mi gre na bruhanje.

Zdaj pa vprašanje z osebe moškega spola. Če bi šli na zmenek z eno punco in bi vam povedala, da je hodla 3 leta z ciganom, ali bi lahko nadaljevali zmenkovanje z njo?

Jaz bi se v tistem trenutku vstal, plačal pijačo in ji rekel adijo. Ta ženska je za mene zaznamovana, umazana
crazy1.gif

Ženska, ki se druži s takimi mutibariæi, ne bo šla na zmenek z nekom, kot sem jaz. Enostavno ne pripadam takim krogom.Tako da se mi zdi vprašanje nesmiselno.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
saj nimaš šans, da tako dobiš.
nimaš potrebnega nivoja
evil.gif

vedno je vprašanja iz kakšnih družinskih razmer je tako dekle. ponavadi foter pijanec ali pa ga ni, mati lajdra brez denarja...
dekle pač išče nekoga, ki ima nekaj pod palcem , z njo lepo ravna in ona mora biti samo malo "prijazna" do njega

sem v sfrj čisto slučajno spoznal poznal nekaj takih deklet, ki so se takrat družile s šipci. razlog je bil to kar sem napisal

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Malo sem prebirala temo... Tud jaz nisem navdušena nad cigani, ampak če so normalni in civilizirani, pa nimam čisto nič proti njim.
Moja sestrična je bila v vezi s ciganom 7 let, res super fant. Ni mel črnega bmw-ja, pa tud pod palcem ni mel ful. Normalen tip pač, s to razliko da ni bil slovenec ampak cigan. Pa smo ga po nekaj časa vsi vzljubili in je bil vsem ok.
Do nje se je vedno normalno obnašal, ni je pretepal ni počel ničesar nenavadnega.

Je pa bil en problem z njegovimi starši, ki mu pač niso dovolili da bi imel slovenko. Zato mu je oče šel kupit ženo, in jo pripeljal domov. Po ene par letih jo je fant od moje sestrične odpeljal nazaj tja kjer je bila kupljena, pa je oče šel in mu kupil drugo ženo
smile-1.gif

V glavnem, nikoli ne bi mogla bit normalno skupaj, tako da sta potem končala.
Njega zdaj včasih vidim, ima ženo ciganko in polno malih cigančkov
smile-1.gif
, ona pa je tudi dobila fanta slovenca in imata otroka.

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Malo sem prebirala temo... Tud jaz nisem navdušena nad cigani, ampak če so normalni in civilizirani, pa nimam čisto nič proti njim.
Moja sestrična je bila v vezi s ciganom 7 let, res super fant. Ni mel črnega bmw-ja, pa tud pod palcem ni mel ful. Normalen tip pač, s to razliko da ni bil slovenec ampak cigan. Pa smo ga po nekaj časa vsi vzljubili in je bil vsem ok.
Do nje se je vedno normalno obnašal, ni je pretepal ni počel ničesar nenavadnega.

Je pa bil en problem z njegovimi starši, ki mu pač niso dovolili da bi imel slovenko. Zato mu je oče šel kupit ženo, in jo pripeljal domov. Po ene par letih jo je fant od moje sestrične odpeljal nazaj tja kjer je bila kupljena, pa je oče šel in mu kupil drugo ženo
smile-1.gif

V glavnem, nikoli ne bi mogla bit normalno skupaj, tako da sta potem končala.
Njega zdaj včasih vidim, ima ženo ciganko in polno malih cigančkov
smile-1.gif
, ona pa je tudi dobila fanta slovenca in imata otroka.
vomit-smiley-31.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No ko smo že pri tem, je kar nekaj zelo hudih romkinj
grims-1.gif
. Jasno takih, ki so socjalizirane.
Te hude so običajno stare 12 let, pri 18 ma joške že razvlečene, pri 21 pa je brez zob in s culo na rami in troje dec za njo.

Ciganice so kot rože, hitro zacvetijo in še hitreje ovenijo.

Lp

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No ko smo že pri tem, je kar nekaj zelo hudih romkinj
grims-1.gif
. Jasno takih, ki so socjalizirane.
Te hude so običajno stare 12 let, pri 18 ma joške že razvlečene, pri 21 pa je brez zob in s culo na rami in troje dec za njo.

Ciganice so kot rože, hitro zacvetijo in še hitreje ovenijo.

Lp
Te hude, ki jih jaz bežno poznam, so kar lepo stare 20-25 let.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:

Kolko pa je takih? mogoče 0,10% tak, da je to zanemarljivo