Ko Slovenka seksa z ciganom

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:

Zdaj pa vprašanje z osebe moškega spola. Če bi šli na zmenek z eno punco in bi vam povedala, da je hodla 3 leta z ciganom, ali bi lahko nadaljevali zmenkovanje z njo?

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
drugo je ajde da tisto potem zveš ko sta se že poknla ! [censored] ga te jo pač pol odjebeš !
al kak daj da bi jas mogo neke zbroje za ciganom gor pobirat hvala lepa !

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
stickpoke.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
pri meni tud ne bi bila med favourites... pa ne samo če bi bila s ciganom. tud če bi se s kakšnim nagravžnim čefurjem parila (al pa s kakšnim zabitim hribovcem...)

Ok, pa sej takim itak ne moremo biti mi všeč, ker nismo dovolj kičasti, sluzasti in jaæi.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Obrača mi želodec, ko sedim v kakem lokali in pogledam malo po mizah in vidim slovenko kako se nalizuje z ciganom. Cigan seveda vozi črni BMW serije 5, zaposlen pa ni nikjer in nikoli ni bil (vem, ker so mi povedli)

Pa malo razmišljam in si zamislim, da ta ženska seksa z njim in mi gre na bruhanje.

Zdaj pa vprašanje z osebe moškega spola. Če bi šli na zmenek z eno punco in bi vam povedala, da je hodla 3 leta z ciganom, ali bi lahko nadaljevali zmenkovanje z njo?

Jaz bi se v tistem trenutku vstal, plačal pijačo in ji rekel adijo. Ta ženska je za mene zaznamovana, umazana
crazy1.gif
Saj ni panike, vsak ima svojo zgodovino. Pač tako babo najprej z vapom prepereš, razkužiš, pelješ k pizdokukcu, da vidi, če ima kaj triperja, uši, aidsa ali kake podobne seksualne pritikline in če je vse ok... na juriš juhej partizan.
cheer.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Če ima vredu punca nekaj soli v glavi, ne bo v zvezi z nekim teletom, pa je lahko čapæe, ciganæe ali slovenæe... če pa je VREDU / DIHTIG punca s takim, pa je verjetno on tudi ok.
Tak da če je ded tele, potem ne bi bil s tako punco.
@vaginko, kaj nisi ti bolj temn tudi?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
... mene je pa eden prejšnjih postov nasmejal: "na juriš juhej partizan press:)"

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No ko smo že pri tem, je kar nekaj zelo hudih romkinj
grims-1.gif
. Jasno takih, ki so socjalizirane.

To pa drži...
evil.gif

Kaj so že tiste tri dekline, ki plešejo trebušni ples in so hčere nekega prekmurskega predsednika romske skupnosti ali nekaj takega?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Citat:
Uporabnik starsky pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Jas po pravici povem da me je preveč rasista v notranjosti !
In se nebi niti dol dau z tako žensko !!!!!! Bljah!

Marš nazaj u cigansko selo!!!!!!!!!

Kaj pa, če bi šele kasneje izvedel, da se je dala dol z južnim bratom? Bi si ga odrezal?
stupid-1.gif

Ali pa mogoče vsaki rečeš, naj prvo prinese potrdilo od upravne enote, da nima takih grehov, preden izvlečeš sabljo...svašta...
uf-1.gif

Jaz bi si steklenico Fruca okoli pasu privezal, noter pa domače slivovke, in bi sigurno 14 dni pimpeka noter namakal.
smile-1.gif

Sem tudi sam preveč rasista pod kožo, da bi to lahko prebolel taki greh. Sicer pa se skoraj ne boljim, da bi kakšna taka lajdra prispela v mojo družbo. Kot je že nekdo rekel, take ostanejo v ciganski družbi za vedno.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Ali poleti, na lep sončen vroč dan, piješ vodo iz bistrega gorskega potoka?

Čeprav je nekdo vanj scal?

Nisem iz Ljubljane, tako kot ti.