Abejžganokakatnobejž. Ni važno kdo se je zatipkal, če je napaka očitna bi morala biti popravljiva. Dejstvo je, da DARS ignorira očitno človeško napako, ki je normalno sprejemljiva in popravljiva povsod drugje. Tud če ti nekdo udar eno nulo preveč ko ti denar nakazuje, ga ti ne smeš obdržat, celo kaznivo je, če denarja ne vrneš. DARS se pa lepo dela norca ker se pač lahko. Taki nezmotljiveži kot si ti pa to lepo podpirate. Nikar ne misli da se ti ne morš zatipkat, ker se z lahkoto, človeški možgani so tako narejeni.Povsem logično, da prodajno mesto ne odgovarja. Lahko mu prineseš načečkano na listu papirja, lahko mu prineseš prometno dovoljenje, ki si ga pred tem opral in se spet ne da prebrati ...
Še najbolje je kupiti sam preko darsove strani. Prvič moraš biti malo pazljiv, da registrska ustreza, potem pa imaš vse "rešeno", skupaj z opomnikom.
Razlog? Prodal avto ozirima uničil?Sem podal zahtevek za povrnitev sorazmernega dela zneska nakupa letne vinjete. So mi vrnili 15€ od tega 6€ stroški obravnave postopkaTako da sem dobil 9€
Prodal. Odjava vozila.Razlog? Prodal avto ozirima uničil?
To itak ne deluje. Lahko potrdim iz lastnih izkušenj. Tako da to si lahko vtaknejo v rit. Še vedno moraš sam spremljat kdaj ti preteče. Res pa je, da če si tolk smotan, da ne veš kdaj ti pretečejo vinjete, ja naj vam nabijejo kazni.nevem no pa tak so se potrudili:
Poglej priponko 95980
. čAbejžganokakatnobejž. Ni važno kdo se je zatipkal, če je napaka očitna bi morala biti popravljiva. Dejstvo je, da DARS ignorira očitno človeško napako, ki je normalno sprejemljiva in popravljiva povsod drugje. Tud če ti nekdo udar eno nulo preveč ko ti denar nakazuje, ga ti ne smeš obdržat, celo kaznivo je, če denarja ne vrneš. DARS se pa lepo dela norca ker se pač lahko. Taki nezmotljiveži kot si ti pa to lepo podpirate. Nikar ne misli da se ti ne morš zatipkat, ker se z lahkoto, človeški možgani so tako narejeni.
Tole enostavno ne drzi. Opomniki delujejo tako na mail kot na sms. Ce si pa napacno vtipkal svoje podatke, pa nekdo drug veselo kupuje dodatne vinjeteProdal. Odjava vozila.
To itak ne deluje. Lahko potrdim iz lastnih izkušenj. Tako da to si lahko vtaknejo v rit. Še vedno moraš sam spremljat kdaj ti preteče. Res pa je, da če si tolk smotan, da ne veš kdaj ti pretečejo vinjete, ja naj vam nabijejo kazni.
Ne ti men, da lažem. Če tebi deluje še ne pomeni da vsem deluje. Malo si preberi koliko je pritožb o tem da ne dobijo obvestil. Vsi podatki pravilno vpisani od emaila do tel. št. Če ne, ne bi dobival ostalih obvestil. Verjetno imam na svojem računu več vpisanih vinjet kot večina tu gor. Tako da kdo pravilno vpisuje podatke ne bi razpravljal.
Ali je tako ne vem, sem pa sam isto naredil. Grem na AC z avtom brez vinjete, vidim darsov pano, se spomnim, da ni vinjete. Grem na prvem počivališču dol, kupim online vinjeto. Kazni ni bilo.Po klicu na Dars pravijo da kontrolorji v takih primerih ne posljejo kazni če vidijo da si jo kupil isti dan.