Ko policija potrka ponoči- Preverjeno včeraj

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Še primer znanca:
Pred gostilno so mu malo opraskali avtomobil, šel je na policijo, kjer so mu povedali da zaradi manjše praske že nebodo iskali storilca ter ga napostili domov.

Tudi sam poznam primer. Sodelavcu podrsal celotno stran avtomobila. Šel na policijo s katero ni bilo nič. Si je sam vzel čas in po enem tednu našel storilca. Žalostno, resnično žalostno.

Sploh ni problem da so ga iskali, problem je v dvojnih merilih - ker je opraskal policajski avto je bila akcija takoj, če bi opraskal nepolicajskega pa nič. Tu je problem!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Wellcome to the real world!
smile-1.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:

Sploh ni problem da so ga iskali, problem je v dvojnih merilih - ker je opraskal policajski avto je bila akcija takoj, če bi opraskal nepolicajskega pa nič. Tu je problem!
Wrong!

Ko je oškodovana "javna oz. državna" lastnina je prednostni postopek in se zadeva prednostno obravnava, neglede ali je to P. vozilo aki kaj drugega
wink-1.gif

Pa Npr. da nebi bilo kamer na pumpi, kako bi se voznik zgovarju od kod poškodba?

Ni temu tko kokr nekateri misite
ne-ne-1.gif

BTW: Postopek je bil
zmaga.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
mene pa fascinira to kakšni smo slovenčki... hitro pljuvat en po drugem, bognedaj se postavit v kožo drugega človeka, empatija no-go, kaj šele zmožnost razmišljanja izven okvirov. Da bi videli dlje od svojega nosu je tudi misija nemogoče.

Skratka, a bi bili vi res tako hladni če bi policija prišla sredi noči na vaša vrata in rekli da je mulc/smrklja naredil/a pizdarijo s prometno nesrečo in to je to....nič ne veš a je živ al mrtev, a je kdo drug umrl, al kaj se dogaja.

In vsa ta kolobocija samo zato ker je avto od kriminalista. Pa če potem načelnik PP še 10x reče da bi enako obravnavali primer vsakega državljana jaz vem, da to ni res, ker sem imel podobno situacijo: budala v ogromnem terencu mi je butnil v odbijač sredi Celovške in spizdil, nikakor nisem mogel za njim, uspel sem samo zapisat znamko vozila in registrsko številko. Pri meni se je kar poznalo na odbijaču, njemu pa tudi. Takoj zavijem na PP v Kosezah (ta mi je edina znana postaja tam okoli), policistki dam vse podatke, poslikava, podpišem in to je to... Od takrat je že 4-5 let, do danes me ni niti enkrat nihče poklical kaj je s tem primerom. Niti povohali niso povzročitelja in ubežnika s kraja nesreče (če lahko dramatiziram kakor so kranjski policisti). Takrat sem še 2x klical na PP in spraševal o primeru ampak enkrat je bila policistka na dopustu, drugič so mi obljubili da me pokliče nazaj... konec zgodbe.

Toliko o naši policiji in učinkovitosti. Učinkoviti so samo kadar se jim dvigne penis. Če se jim.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
467716-post_slo.gif

Tako je, če avto ne bi bil od kriminalista/policaja ipd. se ne bi zgodilo nič. Sicer ne odobravam "pobega s kraja nesreče", vendar mislim da je bil odziv policije pretiran.
wink-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ma mulc sploh ni vedel da je pustil kakšno škodo če mene prašaš. Slaba svetloba naredi svoje. Pogledal je, škode ni videti, lastnika ni bilo nikjer in je šel. Ne rečem da ne bi sam naredil isto če bi res izgledalo da ni škode.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.176
113
v lokalni ostariji
spirit

vsak ima kakšno slabo izkušnjo s policijo. ali je pretiran odziv ali ne je pa drugo. konc koncev zame je pretirano ker me ustavijo in dajo pihat. a unih ki divjajo 200 čez naselje pa spregledajo...

ampak ne grem na pop tv jokat in jamrat

postopek je bil popolnoma ok.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Še primer znanca:
Pred gostilno so mu malo opraskali avtomobil, šel je na policijo, kjer so mu povedali da zaradi manjše praske že nebodo iskali storilca ter ga napostili domov.

Tako je, to je realnost, dragi ovčji državljani.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Pa naj iz tega nardijo prispevek enkrat - kako se policajem nekaj ne da naredit...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Pa naj iz tega nardijo prispevek enkrat - kako se policajem nekaj ne da naredit...

Bo potem tista oseba 100% tako prikazana kot, da se je vse izmislila.
wink-1.gif
Enostavno ne gre več v tej državi. Pa čeprav bi imel video, bi te prepričali v nasprotno. Žalit se ne moreš nobenemu, če nimaš nekaj plavih kuvert in poznanstva. Kot so že napisali. Eni se že zavemo kje smo in kako se dela. Eni si pa še kar zatiskajo oči in se še naprej kregajo za stvari katere so se zgodile 70 let nazaj. Kdo bi razumu.

Tudi meni so 15 let nazaj ukradli ojačevalec iz avtomobila. Kriminalist popisal zadevo, ma potem ga nikoli več nisem dobil na telefon.
wink-1.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Čist BTW, verjetno je malo lažje izslediti storilca na petrolovi črpalki ki je posejana z nadzornimi kamerami, kot pa nekega X osebka ki se je ustavil pred gostilno.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.410
7.522
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
mene pa fascinira to kakšni smo slovenčki... hitro pljuvat en po drugem, bognedaj se postavit v kožo drugega človeka, empatija no-go, kaj šele zmožnost razmišljanja izven okvirov. Da bi videli dlje od svojega nosu je tudi misija nemogoče.

Skratka, a bi bili vi res tako hladni če bi policija prišla sredi noči na vaša vrata in rekli da je mulc/smrklja naredil/a pizdarijo s prometno nesrečo in to je to....nič ne veš a je živ al mrtev, a je kdo drug umrl, al kaj se dogaja.

In vsa ta kolobocija samo zato ker je avto od kriminalista. Pa če potem načelnik PP še 10x reče da bi enako obravnavali primer vsakega državljana jaz vem, da to ni res, ker sem imel podobno situacijo: budala v ogromnem terencu mi je butnil v odbijač sredi Celovške in spizdil, nikakor nisem mogel za njim, uspel sem samo zapisat znamko vozila in registrsko številko. Pri meni se je kar poznalo na odbijaču, njemu pa tudi. Takoj zavijem na PP v Kosezah (ta mi je edina znana postaja tam okoli), policistki dam vse podatke, poslikava, podpišem in to je to... Od takrat je že 4-5 let, do danes me ni niti enkrat nihče poklical kaj je s tem primerom. Niti povohali niso povzročitelja in ubežnika s kraja nesreče (če lahko dramatiziram kakor so kranjski policisti). Takrat sem še 2x klical na PP in spraševal o primeru ampak enkrat je bila policistka na dopustu, drugič so mi obljubili da me pokliče nazaj... konec zgodbe.

Toliko o naši policiji in učinkovitosti. Učinkoviti so samo kadar se jim dvigne penis. Če se jim.
Das pisno zahtevo za podatke in ti dol visi kdo je na dopustu.

Ko prijavite prometno nesreco jo prijavite na 113. Klic se snema in policist ki je poslan na kraj mora porocati kaj se je zgodilo in kako bo zadevo obravnaval. Ker je tak dogovor za zavarovalnicami morajo policisti akte o prometni nesreci spisati v petih dneh od nesrece. Nekateri sefi od svojih podrejenih zahtevajo tudi da se vse napise se isti dan.

Kadar gre za pn s pobegom in je tablica znana se vedno gre preverjat takoj, saj je potrebno ugotoviti ali je bil povzrocitelj pod vplivom prepovedanih substanc. Ko ze ravno tok pametujete...5 dni nazaj je bil enak primer...ob 3 zjutraj...isto sam praska...se oskodovanec je rekel da mu je vseeno za prasko ampak gre za princip. No in se je slo k povzrocitelju domov in je napihal. Ja ponoci so sli k njemu domov. Verjetno ma cela ulica zdej travme

sad

Guru
24. avg 2007
21.251
9.884
113
In to je čisto prav. Če narediš pizdarijo jo poštimaj in ne bo nič. Če pa spiz... je pa prav, da te fejst pokasirajo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja, če je pijan povzročitelj tok butast, da gre domov po nesreči s pobegom, potem si itak zasluži kazen...