Ko policija potrka ponoči- Preverjeno včeraj

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.176
113
v lokalni ostariji
madona je tale mamica zaščitla svojga sinčka... sem bral že v dnevniku ko se je razposala o tej zadeve pa ker očitno ni bilo dovolj je še na preverjeno težila.

mulc je pobegnil s kraja prometne in čisto prav da so ga poiskali.

konc koncev, mene tud moti da me policija ustavi in da pihat. pa kaj nej? in to clo ponoč. packi. ne vem zakaj ne počakajo s frulico do jutra;:)

ajajaaj kam smo pršl...

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko vidim takšne primere, bi v zakon takoj uvedel dikcijo "...ki ******...".

Klasičen primer sprenevedanja.

Prav je da so ga lovili ponoči. Tu ni kaj za čakat, saj se lahko tudi sledi na zlikovčevem vozilu čez čas prikrijejo.

Sicer pa policija dela 24 ur na dan
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.176
113
v lokalni ostariji
saj to je meni bilo takoj jasno... normalno so ga zvečer "lovili". ko bi nekdopopraskal avto tegale mulca bi najbrž mamica u luft skočila in zahtevala daTAKOJ najdejo storilca.. me zanima kako bi reagirala ko bi ji milica rekla"ja gospa ob 3h zjutri pa res ne bomo iskal enga ki je mičkn vaš avto popraskal. zjutri" in zjutraj npr bi našli storilčev avto brez praske (popravljen ponoči)

zihr bi ne samo preverjeno še svet in 24 ur poročala o malomarnem delu...

me pa zanima kakšne veze ma mamica ali je samo tolk tečna da uspe svojo zgodbico spravt na preverjeno...

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Hm, kako se da relativizirat stvari... samo zaradi praskice so ga iskali sredi noči. JBG, pač nimamo neke meje kdaj je "praskica" in kdaj nesreča, da bi lahko govorili o proporcionalnih ukrepih.

Še moj podoben primer: z istim modelom avta kot je moj je nekdo ponoči naredil nesrečo. Zjutraj ob 5.30 so bili na dvorišču policaji, ki so najprej zvonili pri sosedih in naslednjih sosedih in šele nato na pravem naslovu (ne vem a je to praksa da ne znajo številke prebrat na bajti) in so hotli avto vidit takoj, brez da bi povedali za kaj se gre in da samo preverjajo. Ker sem ravno spal pri eni babi na gorenjskem, me domači panično kličejo kaj je in kje sem... seveda je vse skupaj zgledal da mutim in se skrivam in sem čez eno uro sam zapeljal avto na grič kjer so vrgli uč na desni blatnik in to je bilo to. Jaz pa poslušal še pol leta kake pizdarije delam, namest da bi dal na preverjeno... ccc.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zmotilo jo je, da so še dve drugi družini zbudili
smile-1.gif
lol

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.176
113
v lokalni ostariji
v najbolješ primeru bi pač zbudili še eno družino...

domnevam pa, da je bil zet prijavljen na 16, dejansko je živel na 16a... pa so po nepotrebnem zmotili še staro babico...

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Pravilna reakcija policije, da nemudoma najdejo povzročitelja v primeru da bi bil pod vplivom alkohola..

Moj primer cca. pol leta nazaj. Sem mi nekdo zaleti v avto in seveda odpelje. Ve da imam vse pod video nadzorom, ter da parkira tam dnevno, ampak veselo odpelje. Ok čakam do večera si rečem mogoče ko se vrne mi bo rekel da je podrsal odbijač, in zdele nima časa. Pride nazaj še malo pogleda odbijač, pljune na njega poskusi malo zabrisati sledi in gre
crazy1.gif
Oseba se je pritožila na vse možne inštitucije od generalne postaje Lj., dopisov na ministrstva za notranje zadeve itd...ampak ker pa seveda video posnetek nazorno kaže dejanje ni bilo sploh dvoma ali je povzorčil nesrečo ali ne. Kaj se sedaj dogaja ne vem več, ampak če podrsaš nekomu vozilo se ne splača pobegniti, sploh v območjih kamer...

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Še primer znanca:
Pred gostilno so mu malo opraskali avtomobil, šel je na policijo, kjer so mu povedali da zaradi manjše praske že nebodo iskali storilca ter ga napostili domov.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
gledal..cela drama..a sploh ti novinarji kaj pregledajo kaj dajo v eter, pa v kakšno luč jih bo dalo. Praskica ja..a je pokazalo kakšna je bila, ker jaz nisem zasledil..tipa bi morali v marico in ga za dva dni pripret, če ****** iz kraja nesreče. Ne pa da se baba celo ***** po tv ker so jo zbudli.

Pa potem še prispevek o štihanju..ja WTF, bogi paradižnik ker ga noben ne bo pobral.

sad

Guru
24. avg 2007
21.251
9.884
113
Svaka čast babnci, da gre s tem na TV. Očitno je Amerika že prišla k nam. Ko jo novinar vpraša, če so kaj kaznovali loleka pa, ja smo mu povedali, da tega ne odobravamo. Super... Fa.ck ej kje živim.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
"Vsaka čast" tistim, ki so prispevek odobrili. Takih babnic je na tisoče.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.069
113
Po moje je tudi "problem" v pomanjkanju zgodb. Vsak teden je treba nekaj dati v eno uro. Če je kriza, pa pač tole...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.176
113
v lokalni ostariji
imaš milion zgodb... æe drugega ne pa o revežih v socialnih stanovanjiih... ali barakah...

tole, pa samo v primeru če bi policijo pokazali kot pozitivno.. da tudi prasko sprejmejo resno...

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.082
495
83
tam ko se terc po tori rola
Čakaj malo... model je pijan z avtom poškodoval policijsko vozilo (lahko bi bilo katero drugo) in pobegnil. V redu. Policija ga izsledi in je v postopku. Tudi v redu. Ne razumem pa, kaj ima njegova mati pri tem? Je mulo mladoleten, pa ga zastopa? Če je polnoleten, sam odgovarja za svoja dejanja. Da gre to dajati na TV... eh, brez veze.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sinček očitno slabo vidi, lahko bi ga napotili na ponoven zdravniški pregled za izpit.
evil.gif

Pooblastilo za vožnjo tujega vozila je imel?
evil.gif

Stare pa ne bi rad dolgo gledal, mora bit tečna u 3PM...

luciano

Guru
3. okt 2011
1.864
894
113
MB
Pravilno je, da policija takoj išče prestopnika, pa tudi zakon glede pobega bi morali zaostrit, sploh glede opustitve pomoči ponesrečencu.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Lol no kakšen idiotski prispvek skupaj s to zaigrano rekonstrukcijo. FopTV napada. Pa idiotski stari posnetki policije.

Fak.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Še primer znanca:
Pred gostilno so mu malo opraskali avtomobil, šel je na policijo, kjer so mu povedali da zaradi manjše praske že nebodo iskali storilca ter ga napostili domov.

Tudi sam poznam primer. Sodelavcu podrsal celotno stran avtomobila. Šel na policijo s katero ni bilo nič. Si je sam vzel čas in po enem tednu našel storilca. Žalostno, resnično žalostno.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
gledal..cela drama..a sploh ti novinarji kaj pregledajo kaj dajo v eter, pa v kakšno luč jih bo dalo. Praskica ja..a je pokazalo kakšna je bila, ker jaz nisem zasledil..tipa bi morali v marico in ga za dva dni pripret, če ****** iz kraja nesreče. Ne pa da se baba celo ***** po tv ker so jo zbudli.

Pa potem še prispevek o štihanju..ja WTF, bogi paradižnik ker ga noben ne bo pobral.
ne. dajo take reči za katere mislijo da bo velika gledanost. policija je pri marsikom, ki se ne zna držati reda nepriljubljena in potem gledajo to kakšne barabe so policaji...

sicer prispevka nisem gledal, ker šimfarske tv ne gledam. ampak če je vozil pijan čisto prav, da so ga ntrdo prijeli. če bi ga še fotr sklofutal ker je pijan vozil mogoče tega nebi ponovil. ko pa ima potuho v starših so pa naenkrat vsi drugi krivi. če bi novinarji kaj pomislili bi prispevek naredili tako da bi prikazali slabe starše.