Ko pohakla kekeca :)

I

Izbrisan uporabnik #488

Mogoče ima tudi ona kakšnega jokerja, bi bilo zanimivo slišat a ne.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
A-a, nea dam, nisn niti nobenemu kolegu pokazal, to je samo zame.

kak nobenemu?
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

A ni zanimivo kako se tipi potem, ko veza razpade, sprašujete - a ma zdej boljšega, in se primerjate in seveda ugotovite (ne vem na kaki podlagi), da ste bli vi pa itq najboljši zanjo.
aplauz.gif

majč

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ

A ni zanimivo kako se tipi potem, ko veza razpade, sprašujete - a ma zdej boljšega, in se primerjate in seveda ugotovite (ne vem na kaki podlagi), da ste bli vi pa itq najboljši zanjo.
aplauz.gif

majč

Ej, točno o tem sem hotel danes odpreti temo, ker mi je tudi en kolega nekaj nabijal o tem.

Pa v čem je finta te lastne superiornosti, da tip misli, da ji je ravno on znal pritiskati na prave tipke in da kljub kasnejšim idiotom, takega kot je on, ne bo več imela.
confused-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pojma nimam a razumeš vsak dan mi je manj jasno. Verjetno pa obstajajo Malkomi, ki bodo na to znal fajn odgovorit in razložit situacijo v svoji glavi (v svojih glavah).

majč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to svi vi tri

zakaj pol fehta fuk?

ker jaz sem tut prepričan, da nabija..sam bi pa skoz fukala..na parkingu pred firmo mi ga potegne, sam da bi jo zvecer prtisnu

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, klosko..mela je tipe..zdej ga ma..5 let..pa se kr fehta.

nic jasno

čbela
ne lazem..se dobiva, ti jo predtavim..prav da nis recala boljsega

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Teb se pa tko dobr zdi, da te fehta. Ker pol se počutiš res zaželjenega, pa sej za kak sex gor al pa dol je še dobra ane.

Jah takle maš.

majč

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Da ji tip daje neko varnost in da je copata da pa ni za posteljne akrobacije glih nek biser?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Da ji tip daje neko varnost in da je copata da pa ni za posteljne akrobacije glih nek biser?

In to je opravičilo, da ona svojega bivšega žica za sex??

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:

In to je opravičilo, da ona svojega bivšega žica za sex??

šerif..točno tko

kloško
nisem član RKC, morala me ne gane. dejstvo je, d aji manjka nekaj..in to išče. eni 200+ konjev, eni tiča, drugi čokolado..kdo sem jaz da sodim. jaz lahko samo pomagam..recimo

btw
a ti bi ji držal pridigo..al bi jo žgal.
jočke ma velike, rit odlično..vleče nadpovrečno..glasna je k sam hudič.