Ko pohakla kekeca :)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Scena;

Pusti mene bivša. Ja super, pa spokaj, kaj ti naj. To stori seveda po SMSu "Ej, meni več ni!"

Itak me samo swapne za drug model, to je to. En mesec mira. Pol pa se začne
smile-1.gif
Lepo se ne javljam.
Po treh mesecih še kar kliče. No pa da vidim sceno. Ok, kao vse jima štima, ampak vsake tolko me mora slišat.
(sploh ko je pijana kliče)

Danes privolim da pridem "na čik", da vidim o čem se gre... Debatirama, tako jo 2x probam, če bi se še dalo kak fuk dobit,
pa ni šlo
smile-1.gif
Ok, malo jo vprašam, kak je kaj seks, pa če jo nategne boljše od mene... "Joj, kaka vprašanja maš ti!"

Ker je malo nesramen tip, vem da bi rekla "JA, LOGIČNO!" Prav vrtam dalje v njo, naj mi pove, nebom jezen užaljen,
samo me res zanima, če je bolši. No odgovora nisem dobil. Zaj jaz nisn ravno škotski divji zajec na štiriperesnih deteljicah,
ampak če sn jaz povprečen, pol nevem kaj oni revež dela
smile-1.gif

Jo malo spet prcnem, če se grema kopat... "Ne zaj, se boma šla ko bom samska..."
hysterical-1.gif

Sma še malo zdebatirala, jo malo bolj za boke primem, samo tolko da se je malo spomnila kak sn stvari strego...

Nauk: Dejansko se moreš z novo robo prej pof00kat, preden staro zavržeš, ker to je kot suprise bag.
smile-1.gif

Nebi je pa nazaj vzel za nič na svetu
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
To je tista mlada lušna? pjeee...ziher je malo zamenjala za enega mladiča z lasmi in ovratnikom v luft...ampak to traja malo časa
smile-1.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
zopet malcom deli svoje privatno življenje s tujci

btw ker si tak jebač in vsako tolko praviš kako srečaš neke super duper babe maš zdej priliko, da zapecaš

sam čaki malo
kermit-frogcopy.jpg

a nisi ti poročen?

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
kaj nista več skup?

3 mesece+?
smile-1.gif

jah, ce bi ti znal veckrat na kebap poklicat, bi opazil da je ni permanentno zraven
smile-1.gif

aaaaah zoooo..... ja jebemu, nazadnje sem kebab tak s tabo jedo (+tvoja) tam v centru če se prav spomnim
confused-1.gif

u mater... tak dolgo je že to? kdaj grema?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
To je tista mlada lušna? pjeee...ziher je malo zamenjala za enega mladiča z lasmi in ovratnikom v luft...ampak to traja malo časa
smile-1.gif

Fsi smo si ga frcali na tisto malo rito??
grin1.gif