Ko mislis da si od pasjeljubcev ze vse dozivel

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik skala pravi:
psi so cenejši kot otroci. niso tako sitni, ne delajo toliko dreka, prej odrstejo, ne poberejo ti toliko spanca... odločitev je enostavna.
rolleyes-1.gif

res je boljš imet psa
zmaga.gif
, kdor se še ni zajebal in še ima čas, naj dobro premisli.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.296
7.063
113
pri taščici
To povej starejšim brez otrok, in tistim ki jih ne morejo imeti.
Se pa strinjam da pri 20 ali 30 precej ljudi tako razmišlja, pri 40 je pa že malo pozno, vsaj za matere.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.550
2.340
113
Fuknjen folk. Zanč sem vidu eno babo, ki je imela psa oblečenega v puloverček. Ampak je bil pa u ibr hud, je imel še žepek pri strani, in je imel notri kuži spravljeno eno zadevo v obliki kosti. Verjetno za pojest.

Drugač pasma telih žepnih psov na splošno je pa - fužinski peezdolizec

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Fuknjen folk. Zanč sem vidu eno babo, ki je imela psa oblečenega v puloverček. Ampak je bil pa u ibr hud, je imel še žepek pri strani, in je imel notri kuži spravljeno eno zadevo v obliki kosti . Verjetno za pojest.

Drugač pasma telih žepnih psov na splošno je pa - fužinski peezdolizec

Mogoce je vzel telefon s sabo na sprehod?

Je zgledalo podobno temu:
Skeleton_bone_shape_silicone_bumper_for_iphone_4_4S_multi_colors_LF_1007_8707_6.JPG

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
jaz imam psa za družbo, ne za kompenzacijo primanjkljaja v hlačah
Seveda, saj tako velki psi ne obstajajo, da bi lahko kompenziral primankljaj
evil.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik skala pravi:
psi so cenejši kot otroci. niso tako sitni, ne delajo toliko dreka, prej odrstejo, ne poberejo ti toliko spanca... odločitev je enostavna.

Pa ne zahtevajo vsako leto novega ajfouna ix za jurja, ne peesdijo: stari, daj dnar.
smile-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ampak serjejo pa celo življene po dvorišču in ne znajo vozit traktorja

Kolateralna škoda.
grims-1.gif

P.S.: saj tudi današnja mladina ne zna vozit traktorja

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
KSZ

Očitno vam je v življenju konkretno dolgcajt, da se obremenjujete s takimi malenkostmi.

Definitivno je pa moteče, če ima švohna deklica na sprehodu dva Argentinca, kot se je videlo zadnjič. Pa čeprav mi je to blazno lep pes.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz pa ne razumem enega fenomena: tipi (po možnosti mladi in nabildani) in majhni, beli kužki. Tega videvam vsak dan več.

I

Izbrisan uporabnik 474

Preden ji je zlezel v hlačke, je moral načičkani attentin whore obljubiti, da bosta imela psa... Ker si dotična attention whore ni predstavljala, koliko dela je tudi z majhnim cuckom, ga mora zdaj tale žešæi Rnaldq wannbe šetat in se blamirat. Sveda, če hoče še kdaj zlesti pod hlačke...