knauf

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
No ja vejo že, pa tud poturit znajo zadev, ki jih ne rabiš. Sem bla prejšnjo soboto tam pa sem se že na vratih hotla obrnit. Fantič niti malo ni bil prijazen ali ustrežljiv. Sem dobila občutek, da se jim ne da ukvarjat s strankami, ki kupijo manj kot kamion knaufa. Tako da sem uporabila druge prodajne poti.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Sem včeraj vzel v Bauhausu, ker so dali še najbolj ugodno ponudbo (+popust na službeno kartico), tko da se mi je najbolj splačalo.

romci

Pripravnik
21. sep 2007
143
0
16
Evo, k sem lih te dni v tem poslu, knaufal sem namreč sobo. Prjatu se ukvarja s tem, in mi je vzel dobrih 100€ za plate (soba je velika 3,5*5*260), oblekla pa ava vse stene in strop. Pomagal mi je še bandažirat, potem ravnal sem pa sam. Delo je res enostavno, ni neke tehnologije potrebne, sam pač moraš migat. Drugač pa če jemlješ nekoga, da ti nardi, vzem z bandažiranjem, ker se malce bolj tudi potrudi pri stikih, drugače sam šraufa gor, pol se pa je*e tist, k ravna.
LP

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Pomoje da je ok.... Meni so dajali ponudbo za bandažiranje pa izravnalno maso, pa prvo roko, od 7-10 za kvadrat