jaz sem si po prebranju te teme odločil pogledati petkovo oddajo, kjer je dejansko starček odžagal nekega napumpanega bizgeca.
in kaj sem ugotovil?
podobno kot ostali tu...
-da je oddajo redno gledati pravzaprav zguba časa,
-da je oni tastari dejansko zmagovalec, kljub temu, da je dejansko vsaj malo psihota,
-da so psihoti itak vsi, ki se spustijo v kaj takega,
-da pobčka nista dozorela in sta dejansko podlegla pritisku starčka, pa naj se še nevemkako ven mečeta,
-da je oni štajerec bizgec 1a klase, saj se je ob zaigranem kalimerovstvu starčka smejal kot eni retardo,
-da so punce umsko na nivoju gobe; recimo zmagovalcu očitati da je peechka, ker si je izbral zmagovalno taktiko je dejansko kokošje,
-biti blond korošica je zakon (ji rečeš naj se usede ona se pa uleže, al?),
-benteti nad soljudmi, razlagati o razbijanju čeljusti in skušati izpasti kot inteligentnejši in bolj človeški, priceless,
-se prijaviti, delati na zmagi, potem pa biti kao ponosen, ko te takole kazensko ven vržejo ker si primitivec, juhu, res nekaj, kar lahko napišeš v CV, ko zaprošaš za novo službo (no ja, playboyy bo dejansko tisti, ki bo prvi prosil in predlagal, hehe),
-kazati joške, pardon, pici-mini joškice in doma imeti kao resnega fanta; zagotovo bodo vsi ponosni in trkaje po prsih hodili po vasi,
-krneki, vglavnem...
-aja, cela štala, vam rečem!!!