Kmetija

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sergej je na koncu dobro povedal ... Gre se za preizkus samega sebe, da vidiš, koliko imaš tolerance, preden komu razbiješ čeljugo, ko te non-stop "prc, prc".

Sergej je kao špotnik
bonk.gif
. Pa ga je 20 let starejši model premagal.

no no no.... nemoreš verjet... ampak ogromno je v tehniki žaganja in ne toliko v moči....
in kar očitno je da sergej ni mel pojma o žigažaga poje žaga.....

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Se strinjam. Samo v praksi je tako, kdor se z besedami dela močnega, ravno ta ni močen. Močnemu pa tega ni potrebno razglašat.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sergej je na koncu dobro povedal ... Gre se za preizkus samega sebe, da vidiš, koliko imaš tolerance, preden komu razbiješ čeljugo, ko te non-stop "prc, prc".

Sergej je kao špotnik
bonk.gif
. Pa ga je 20 let starejši model premagal.

no no no.... nemoreš verjet... ampak ogromno je v tehniki žaganja in ne toliko v moči....
in kar očitno je da sergej ni mel pojma o žigažaga poje žaga.....
Sergej oz. Homer iz simpsonov in ostala njemu naklonjena druscina nima pojma o nicemer,
kajti stardec Goran jih je najprej z besedami zownal na koncu jih je pa v medsebojnem dvoboju dotolkel

vbistvo so naivnezi z malo pameti

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
ni nujno.... lahko da so samo še premladi
smile-1.gif

Goran je le enkrat starejši..... torej ve kako in kaj
smile-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Ah vidm, da ste nekaj še komentiral. Na kmete se pride zato, da se dela, ne pa igračka tako, kot Sergej, Davor in Špela.
Goran je prava oseba za na kmete, ostali pa so pršl se sam kazat.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Niti tolk nima pameti mr. športnik da bi vedu da mora žaga lepo teč... Bi pa glede na posnetke dobr prebutal Gorana ja
stupid-1.gif

Mislm da Goran pa Rus daleč prideta, saj sem že pisal da sem ju videl gor med kolesarjenjem pred dobrim mesecem.

So pa tokrat psihologi, ki so izbirali kandidate, dobr izbrali.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Ah vidm, da ste nekaj še komentiral. Na kmete se pride zato, da se dela, ne pa igračka tako, kot Sergej, Davor in Špela.
Goran je prava oseba za na kmete, ostali pa so pršl se sam kazat.

A dej, dej, a ti tud gledaš? LOOOL, se mi zdi, da si rekel, da ne ..
evil.gif

V glavnem, tole je zagotovo bolj zanimivo, kot vsi Bari in Big brotherji skupaj ... garantirano !
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

majana

Pripravnik
25. maj 2008
162
0
16
serđo je kao en sofer (kombija, kamiona verjetno), na kmete je pa prisel, da bi se znebil par kreditov. za avto verjetno
crazy1.gif

pri zaganju se je pa videlo, da ta ni imel pojma o tehniki, ker se mu je zaga nonstop zatikala, stari pa ve, kako se stvari streze. pa na konc mu je tako greben zrasel
hysterical-1.gif

pa smesen mi je bil s tistim klobukom zraven tiste krave na koncu, ne vem zakaj. prisiljen resen, igranje kao resnega ali kaj drugega, ne vem nisem gledal. v bistvu mi je deloval, da se hoce delat lepega.

pa tisti robert, ki naj bi sel prvi ven, je tudi hecen. prej prodajalec preprog, zdaj pa upa, da bo izkoristil slavo
crazy1.gif

pa k je tista stara plesala tisti ruski ples po zaganju
hysterical-1.gif

467716-post_slo.gif

kaj pa je bilo s tistim zakladom in clovesko lakomnostjo pa komandosi? mi je kar malo zal, da nisem gledal.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Vse drugo si že sam odgovoril, naj napišem le okrog zaklada:

neki dan je nekdo izmed njih (tip, samo ne vem keri, mislim, da mlajši?) našel eno skrinjico z velikim vprašajem na njej. Kasneje jo je na silo odprl, notri je bil zvitek papirja s sporočilom, da kdor ima to sporočilo, ima hkrati informacijo, kako prit do zaklada. In seveda, kaj če koristna informacija skupini ljudi, ker potem to ni več tako koristna informacija
evil.gif
, zato je sporočilo pred ostalima dvema skrival.

p.s. v sporočilu je pisalo, da se nekaj skriva pod neko desko na levi strani nečesa (no, ni blo ravno tko, je pa pisalo, kje se nekaj nahaja ... v glavnem, upam, da si dojel, kako je bilo) ...

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mislim, da sporočilo kao da vodi do 50.000 EUR ... neki tazga ...
bonk.gif

Sej pravim, pohlep po denarju nima meja ...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Sergeju se je prav videlo, da mu je zmanjkalo moči pri žaganju, saj je na koncu žagal že z obema rokama in še komaj za kak cm premaknil žagin list.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pameten gor, dol, jaz res ne vem, kako vas lahko privlačijo cinične opazke nadvse antipatičnega zastarelega komunističnega sociopata.
confused-1.gif
Dobro, delaven je, močan je, brihten tudi, ampak meni naraste tlak, takoj ko začne nekaj pametovati.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kaj, a si ti mogoče en izmed svete trojice? Sergej, Davor, mogoče Špela ... zgledaš tko, mal poženščen, se prav, da bi bil lahko tud ona
evil.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
jaz sem si po prebranju te teme odločil pogledati petkovo oddajo, kjer je dejansko starček odžagal nekega napumpanega bizgeca.
in kaj sem ugotovil?
podobno kot ostali tu...

-da je oddajo redno gledati pravzaprav zguba časa,
-da je oni tastari dejansko zmagovalec, kljub temu, da je dejansko vsaj malo psihota,
-da so psihoti itak vsi, ki se spustijo v kaj takega,
-da pobčka nista dozorela in sta dejansko podlegla pritisku starčka, pa naj se še nevemkako ven mečeta,
-da je oni štajerec bizgec 1a klase, saj se je ob zaigranem kalimerovstvu starčka smejal kot eni retardo,
-da so punce umsko na nivoju gobe; recimo zmagovalcu očitati da je peechka, ker si je izbral zmagovalno taktiko je dejansko kokošje,
-biti blond korošica je zakon (ji rečeš naj se usede ona se pa uleže, al?),
-benteti nad soljudmi, razlagati o razbijanju čeljusti in skušati izpasti kot inteligentnejši in bolj človeški, priceless,
-se prijaviti, delati na zmagi, potem pa biti kao ponosen, ko te takole kazensko ven vržejo ker si primitivec, juhu, res nekaj, kar lahko napišeš v CV, ko zaprošaš za novo službo (no ja, playboyy bo dejansko tisti, ki bo prvi prosil in predlagal, hehe),
-kazati joške, pardon, pici-mini joškice in doma imeti kao resnega fanta; zagotovo bodo vsi ponosni in trkaje po prsih hodili po vasi,
-krneki, vglavnem...
-aja, cela štala, vam rečem!!!
smile-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jest nimam pojma ... pomojem da z enim od dvojice novih, z Goranom ziher ne, pa tud z rusom po moje ne, vsaj kakor zgleda z njegove izjave (Sabina, fuc* you)

Bomo pa vidli ... zdej kmal pridejo novi trije LOL

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Predvsem zaradi tega: brihten

Ostali so pa taki debili no
bonk.gif
. Ljudje so stari 30 in vec, delujejo pa kot napihnjeni 13 letniki. Kaksna nestrpnost, nekontroliranje, otrocje besedne zveze (te se 13 letnikov ne dosezejo. Bol so nekje na ravni 3-7 letnikov). Kdorkoli je izbiral je imel odlicno roko in izbiro. Kar nekaj osebkov je res cisto z dna vseh moznih lestvic.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Bravo, Serdžo, še enkrat si dokazal, da znaš z besedami !!!!
hysterical-1.gif

Mislm, a ta sploh ve, koliko sovraštva skriva v sebi? Mogl bi ga zapret, sej bo zdej nevaren sebi in okolici ... zdej ni sam, v glavi nosi še Gorčija ... damn, to mora bit pa zlo bad ...
evil.gif

Da ne govorim, kako je hvalil Zumbo, po domače srbina ... če tadva nista mal topla, tud ne vem ...
evil.gif

V glavnem, čudn se mi je zdel tud to, da Špela kao ni mogla it v boj, ni mogla nč delat, ker je revca imela poškodovane roke, ampak polena je pa lahko metala ??? Čudn, no ... mogl bi ji dat vsaj Zlato palmo, če že ne Oskarja ... za, sicer zlo slabo, igro ...
hysterical-1.gif

ŠOV MUST GO ... bi rekla ena od slovenskih "estradnic"
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno: