Kmetija

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Drži se potem raje šova "kmetija".

uf-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Davor in Sergej pravita, da si ga je Goran drkal, ko je kravo v rit gledal.
grims-1.gif

Sergej je šel še dlje, sumi Gorana, da je kravo nategnil.
stupid-1.gif

Keri psihoti, ej..
hysterical-1.gif

Resno se sprašujem, KAKO JIM JE (POP TV) USPELO zbrat toliko neuravnovešencev naenkrat ???
13.gif

To, da si nekdo izmisli, kako je nekdo, ki ga ne maraš, nateg*il kravo, je ne samo neokusno, še več, žaljivo. Pa to, da velepametna Špela označi nekoga za pedr*a in kret*ena, samo zato, ker jo da v dvoboj
13.gif
Bolje bi bil tak opis: boji se, da se bo kmalu poslovila od nagrade, za ljudi se ji, kratkomalo, hebe. Nekateri pač ne znajo prenest poraza in mislijo, da so v vsem preprosto NAJBOLJŠI ... no, saj so, v kretenizmu.
Vem, da ne poznamo celotne zgodbe, samo marsikateri komentar udeležencev bi bilo pa treba preprosto cenzurirat, ker, če to gledajo otroci, bodo mislili, da je to pač moderen način komunikacije
13.gif

Vsi po vrsti mi gredo na kozlanje, eni bolj, drugi manj, še posebno pa Davor, katerega sem sprva imel za razumnega, poštenega tekmovalca. Zdaj pa tole?
13.gif

Zdej se je začelo še med tistimi tremi komandosi
hysterical-1.gif
) nima meja. Pismo je še pred začetkom ustvarilo razdor med temi tremi, kaj šele bo ?

Ja, me sprašujete, če gledam tole sranje? Ja, a ni očitno, od tega tedna naprej gledam malo bolj pozorno. Prej sem samo površno. Ali je vredno? Ziher je, bolje kot svingerji pa sosedje ... tukaj imamo vse na enem mestu, samo upam, da na koncu ne bodo končali v smislu C.S.I. ja
evil.gif
(al pa, kaj češ, LOL)

Priporočam ogled !!!
(
hysterical-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Aja, če še kdo ne ve, kako izgledajo(izgledamo) ljudje v vlogi ovac, naj si ogleda vsaj en del (kje jejo, kje spijo in zakaj temu tako)
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če govoriš o kvaliteti oddaje, je zagotovo ni. To je dejstvo.

Zna pa bit zanimivo, sploh če pomisliš, da je še bolj napeto, kot Jerry Springer
hysterical-1.gif

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
A ni to obmetavanje Gorana s poleni in kamni zrelo za kazenski pregon? a se ne to lahko smatra kot poskus umora, ker če ja potem mislim da bi mogli organi pregona ukrepat, saj je vse posneto .....?
Vsekakor pa če bi bil jst v koži Gorana bi pomislu na civilno tožbo ...

LP

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Sem ravno včeraj gledal kmetijo, ko mi je sodelavka govorila, kakšne žgejo. Pa gledam malo tega Davorja pa Sergeja, ki sta zgledala ko kak parček. Upam, da se ga že žgeta doma v postelji.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
A sem vam rekel, da se splača pogledat !!! LOL
Vsekakor, včeraj se je zgodilo, kar sem upal, da se bo: Goran je sveto trojico izločil iz parlamenta
evil.gif

In kar vse tri z enim zamahom ... LOL ... res so bli revčki ... in pol kao, da nobenmu ni žal ... jao !!!
Tudi sam bi pomislil na tožbo, saj teli res niso bli normalni z obmetavanjem, plus tožba za zadnje izjave o nategu krave ... mislm, ne morš tko .. tud jaz vseh ne maram, pa še pred nikomur nisem izjavil, da je kdo nateg*nil kako žival
stupid-1.gif

Je blo pa čudovito pogledat Veroniko ... zdaj je dobila prvič zelo ogromno kajlo, drugič jo je (al jo bo, ne vem), ko bo prelistala trač novice, kjer Davor trdi, da je v postelji izredno slaba ... porazna
hysterical-1.gif

No, sej tud Goran ni cvetka, samo on zna z besedami tolk zjebat ostale, da je joj .. drugač imam pa o vseh skorajda enako mnenje... vsi skupi so mal neuravnovešene, eni bolj drugi manj ... ja, pa naj še kdo reče, da denar ne pokvari ljudi
hysterical-1.gif

Kaj bi šele blo, če bi se potegovali za dobitek na ITA loteriji: 100 mio EUR !!!
crazy1.gif

Aja še to, zdej je pred oddajo trikotnik z napisom, da mladini do 15.leta ogleda ne priporočajo ! Sej se ve, zakaj ... LOOOOL

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
LOL kak so se pobrukal sveta trojica ej... Totalni psihopati... Sej ne da bi bil Goran normalen, daleč od tega ampak uni so bli pa čist mem. Keri loli "MRŠ u PI#$ MA%#$!" no, in so šli.

Goranu je pa pol ego zrasel da skor v bajto več ni prišel
grin1.gif

Ne vem zakva pač se pustjo tak sprovocirat enmu starčku, sej sam gobezda pač, no sam reakcija kaže na nek specialen nivo nedonošenosti...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Sem ravno včeraj gledal kmetijo, ko mi je sodelavka govorila, kakšne žgejo. Pa gledam malo tega Davorja pa Sergeja, ki sta zgledala ko kak parček. Upam, da se ga že žgeta doma v postelji.

Najverjetneje sta res ze skocila v postlo. Davor je tudi povedal, da odide s kmetije, ce zgubi Sergej, ker brez Sergeja ne bi imel nic vec za poceti na kmetiji
bonk.gif

Je pa nasel na kmetiji nekaj prijateljev za vso zivljenje
grin1.gif

Kaj je ta Sergej po poklicu? Oz. kaj dela? Ravno intelegenten ni.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Mogoče bodo kar trije v postelji. Kaj je že bil on, ko je šel ven in se je Davor jokal ?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dajte se malo postavit v njihovo kožo ... A vi ne bi popizdevali, če bi vam non stop nad glavo sral en stari dedec s svojimi ciničnimi zastarelimi opazkami, ki niso za nič druga, kot da mešajo drek in štrene ostalim??? Jaz se čudim, kako da ga niso nekje v hosti fino pretepli.
smile-1.gif
Sergej je na koncu dobro povedal ... Gre se za preizkus samega sebe, da vidiš, koliko imaš tolerance, preden komu razbiješ čeljugo, ko te non-stop "prc, prc".

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sergej je na koncu dobro povedal ... Gre se za preizkus samega sebe, da vidiš, koliko imaš tolerance, preden komu razbiješ čeljugo, ko te non-stop "prc, prc".

Sergej je kao špotnik
bonk.gif
. Pa ga je 20 let starejši model premagal. Goran bi mu še čeljugo razbil, če bi bilo potrebno. Samo ga raje ni, ker bi ga Sergej pa Davor še kam nabasala. Konec koncev, sta pa ta dva bila sramota kmetije in če se tako obnašata v real life, potem adijo pamet.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Nisem neki Fan sam včasih gledam
evil.gif
da pač tega ne opazijo! To kar so govorili daje Goran so neopazno počeli ravno ni.