Kmetija

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Ti se raje pozanimaj, če ima njegovo smehljanje sploh kaj veze s snemanjem Kmetije
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.132
11.220
113
po mojem so to že poleti posneli..zdaj je samo fojter za folk in serviranje reklam... gledal dve minuti, tale lili je huda od daleč na TV. ugasnil, šel na ženo in zaspal.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Podnapisi:
grin1.gif

Gorenjca se pogovarjata

Zadnjič sem pa čisto ponorel...
Ja, kaj pa je bilo?
"Pridem domov in najdem soseda na ženi."
"Aha, in potem si znorel?"
"Ah, kje pa. Kaj pa naj reva počne. Mene cele dneve ni, ker delam, in ko se vrnem, sem utrujen, padem in zaspim. Naj si da duška."
"Kaj pa je bilo potem?"
"Grem v sobo od hčere in jo najdem z dvema."
"Aha, to je bilo."
"Ne, ne. Saj mora punca eksperimentirati, bo potem bolj umirjena."
"Grem v sobo od mulca in si ravno iglo v žilo rine."
"In potem si imel dosti?"
"Kje pa. Sem si mislil, da je to nekaj modernega in da pač mora tako biti."
"Ja, kaj pa je bilo potem?"
"Pridem v dnevno sobo, nobenega tam radiator pa na maksimumu.... pol se mi je pa utrgal!!!"

Se opravičujem za OFF.

ON:
Kmetija je super način življenja. Kmetje so po večini zelo preprosti (včasih je to slabo), dobrosrčni in delavni ljudje. Tako, da jaz mislim, da je Lili malo preveč fina in čeprav všečne zunanjosti, meni osebno, izjemno antipatična. Še iz časov Sveta. Pa tudi ne znajde se najbolje. Trokira, v očeh se vidi pomanjkanje samozavesti, živčnost,... Ne gre za to, da je drugačna oseba kot Nina, ampak, da ji ne seže do kolen. Upam samo, da se še Potrč ne nariše kje, ker njega pa še težje prenašam. Dasa iz Dallasa.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.541
906
113
ksz

je mogoče kdo gledal na koncu oddaje najavno špico za torkovo oddajo?
Ti so fejst pljunili v roke in začeli maksimalno udrihat takoj en po drugem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
vidiš, men gre pa ravno to na živce, ko se nekdo trudi govorit lepo slovenščino. Pač govoriš, kakor si navajen in je. A ni neki najbl bednega v slovenskih filmih, k se trudijo govort lepo slovenščino?? spet druga skrajnost je pa, ko se trudijo govort narečno. Oboje ni za nikamor! Pač si kar si.

aja - in nasveti za shoping - men je dobra fora. Zakaj bi zmeri mogl poslušat "...po oglasih...", "...po oglasnih sporočilih...". Sej človeku gre itak vse na živce, sam če je malo drugače, je že lažje prebavljivo!

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.132
11.220
113
ker je shopping tuja beseda, Presneto,jaz ne vem a ti ne ločiš med javnimi oddajami, filmom, itd

zato pa gre vse dol bo bregu.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.019
1.932
113
ma kaki nasveti za šoping, že kak lape odpre, pa slišiš tisto res ekstremno žabarščino, ko ti dvigne kosilo gor v trenutku...to ne spada na televizijo, razen mogoče kaki lokalni žabarTV

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ma kaki nasveti za šoping, že kak lape odpre, pa slišiš tisto res ekstremno žabarščino, ko ti dvigne kosilo gor v trenutku...to ne spada na televizijo, razen mogoče kaki lokalni žabarTV

no ja... jest sploh ne slišim razlike, ker itak to skoz poslušam, tko da mene to nič ne gane.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ker je shopping tuja beseda, Presneto,jaz ne vem a ti ne ločiš med javnimi oddajami, filmom, itd

zato pa gre vse dol bo bregu.

eh, kolikor imamo mi že izpeljank iz tujih izrazov, mi res ni big deal, če ga uporablja ena mlada voditeljica, v sproščeni oddaji za rajo. Hotel sem povedat, da če bi se trudila govort pravilno, bi izpadlo isto, kot v filmih - kr neki prisiljeno.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Njeno ekstremno afnanje nima nobene veze z ljubljanščino, pa še ljubljančanka ni

tomi

Guru
1. sep 2007
18.757
9.975
113
40
MB
to je itak kriminal kaki ljudje pri nas lahko delajo na televiziji, včeraj komentator nogometa na šport tv:

igralec xy je zadnji dotaknil žogo

wtf ...
bonk.gif

Nazadnje urejeno: