Klovni vznemirjajo Jesenice

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
http://www.rtvslo.si/crna-kronika/klovni-vznemirjajo-jesenice-in-okolico/405045

Ha, klovni v parlamentu, Slo3 in JansaTV pa ne, al kaj
smile-1.gif
?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Jaz osebno bi se bolj bal tistih klovnov na dzesenicama, ki so obleceni v crne vrece in imajo zakrit obraz..

kaksni klovni neki..

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jaz osebno bi se bolj bal tistih klovnov na dzesenicama, ki so obleceni v crne vrece in imajo zakrit obraz..

kaksni klovni neki..

pa boštjana se je tud za bat, sploh ker se bliža sv. Martin. In v kombinaciji s poklepanim (domnevam da so ga naredili spet voznega) golfom zna biti tud opasna izbira.

PS zadnjič si me spraševal glede mojga župana pa si napsial da bi to lahko bil arčon..... tule si ga malo pihnil mimo. Moj župan je rahlo bolj desno, (geografsko mislim, en aobčina bolj vzhodno, od NG, katero pokriva Arčon). Misim pa da je iz iste stranke kot Arčon.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Gre se za tele fore, ki niso tako nedolzne, ker so se izrodile v plašenje otrok. Obstaja pa tudi relativno pogosta fobija pred klovni in ni hec, ko začneš zajebavati takšnega človeka, hiperventilacija, šok, kolabira.. Jaz vem, da mu prerežem čreva, če ga srečam pa nisem nič od tega.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zgleda, da vas ima velika vecina, ki se bojite kostumov dolocene travme iz otrostva..kaj pa stricev, ki so ponavadi v nedeljo nasemljeni v zenske oz. maskare, kaj pa to? za dolocen procent mladih je znano, da, ce ugledajo take strice, zacnejo hiperventilirat, šok..ipd..

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
Lej vedno lahko stvar vzameš za zabavno. Kaj hočeš boljšega kot pretepat klovna za sprostitev od vsakodnevnih težav!
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Gre se za tele fore, ki niso tako nedolzne, ker so se izrodile v plašenje otrok. Obstaja pa tudi relativno pogosta fobija pred klovni in ni hec, ko začneš zajebavati takšnega človeka, hiperventilacija, šok, kolabira.. Jaz vem, da mu prerežem čreva, če ga srečam pa nisem nič od tega.

razumem in podpiram akcije proti takemu hecu, ker to res ni več hec. Mislim pa da je žal edino učinkovito "zdravilo" takšno kot piše v tej temi. To so batine. Kazni so žal premile, pa tudi močno dvomim da bodo dosegle željen učinek.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
v čem je finta vsega tega?? Mogoče v tem, da hoče bit tale v maski hudo hudo tepen, pa ga v gostilni več nobeden noče pretepst??? Al kaj.........
confused-1.gif

no, sej mogoče bo kmalu v medijih kaj pisalo "našli pretepenega klovna"
10.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Na Jesenicah bo kvečjemu ustreljen, odprta sezona lova na klovne 365 dni na leto.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
sam da ne bo kdo zamenjal te "brezjajčnike" s tistimi -"rdečimi noski" al kak se jim že reče, ko otroke po bolnišnicah v dobro voljo spravljajo