Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Samsung AR5580 (AR12KSWSBWKNZE) to je klima ki sem jo kupil v merkurju in bo jutri tudi zmontirana, presenetila me je hitra montaža ki bo že jutri zjutraj.
Zakaj sem se odločil za to? Bilo je več dejavnikov in pritegnila me je tudi oblika same notranje enote.Morda boste rekli da je to šrot od klime, pa vendarle upam da ni slaba odločitev..Vsak ima svoj okus in po mojem je Samsung ta ki me je pritegnil.
Hvala vsem z nasveti .
Z motažo 865,39 eur, ta ponudba ni bila na ugodnost srečke , 5% popust sem dobil na gotovino. Kak je je.
631,00 brez 9,5% davka-Klima notranje in zunanje
190,00brez 9,5% davka-Montaža
skupaj 821,91
popust 31,60-
z DDV 75,08
---------------------
skupaj 865,39
čestitke tud z moje strani. Po moje top izbira za vložen denar. Zdaj sam še počakat na tapravo poletno vročino, potem pa poročaj kako fajn hladi pa kolk mate stopinj v hiši
Ko bo zmontirana bom miren, hvala tudi tebi.Koliko bo stala klima v kateri trgovini ne vem sam sem jo kupil v najboljši veri da nam bo nekaj let služila še posebej pa v času ko se bo oče vrnil iz bolnice če bo vse v redu , zopet zgodba ki sodi drugam.
lahko bi vzel kaj cenejšega in verjetno bolj uveljavleno Mitsubishi pa me je na koncu pritegnila ta ki sem jo kupil, bilo je dosti dopisovanja in premlevanja kaj kupiti pa sem se danes kar odpravil v trgovino in ženi naročil kupi to klimo in gotovo - tako bo vesela tudi ona ker sem res bil nekaj dni na računalniku v iskanju klime.
Saj v leclercu ne bi bila bistveno cenejsa, razen ce ti jo pride madzar zmontirat.
Leclerc
Klima 600
Montaza pa 250.
Pa se v mb bi moral iz murske iti. Ali pa nekoga dobiti da ti jo kupiti, ker nekoc je imel. Leclerc free dostavo nad 300 evri.
Tukaj ze pri davku izgubis cca 70 evrov.
Saj, kdo pa bi klime šel ceneje delat? je že tako skalkulirano da niso na izgubi,.Meni pridejo jutri montirat iz Novomeške firme INPRO vendar sem samo na veliko pogledal kjer so podatki o monterjih in kdo pride z kakim avtom itd, registracija je ČK ! Boste ugotovili od kje so monterji??
Vse to je res, samo koliko uporabnikov zna te podatke iz romava stresti?
Se m2 so vcasih prevec.
In vecina stanovanjskih objektov je volumen m2 x 2,5. Pri mansardah je sicer lahko manj, ampak tam pa je obicajno izolacija slabša.
Ce ima samsung wifi v ceni potem 757.
Tale inpro resuje 5 letna garancija. Samo ce ne bo ze jeseni i pro v stecaju in bos z garancijo lahko mahal lokanemu župniku.
Ker sicer ze bolj zaupam samsungu kot oa enemu neznanenu invertorju al kaj je ze.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.