Mah, sploh ne vem zakaj bi gradol JEK2Ce hoces da ti ponudnik elektricne energije nazaj nakazuje denar kar snami eno od oken. Ce bos snel vsa se pa prej z elesom dogovori jih lahko pri spicah pomagas. Pa jezka vprasaj ker modul rabis da direkt z nuklearko komuniciras ker ti toplotna tok elektrike pridela.
Ja, še sosed je gor priklopljenHanzi, za ogrevanje ali hlajenje? V vsakem primeru precej. Na drugi strani Ježku klima med hlajenjem skoraj proizvaja namesto porablja elektriko.
mam podobno, cold plasma je top zadevšna, s to klimo in za to ceno ne boš falil, pri meni bi že pihalaVčeraj bil pri meni monter klim, za 25m² mi je priporočal Gree Airy. Jo ima kdo? Uporabljala se bo za gretje pozimi, poleti pa še malo za hlajenje.
![]()
Gree Split Klimatska Naprava Airy 2,7kw A+++/a++
Airy je inovativna naprava, ki združuje napredno tehnologijo, visoko učinkovitost in estetsko dovršen dizajn. S svojimi natančnimi senzorji omogoča nadzor temperature, vlage in čistosti zraka v prostoru, kar zagotavlja optimalno udobje in kakovost zraka skozi vse letne čase.www.merkur.si
Mah, verjetno za oboje za ogrevanje več kot za hlajenje .Hanzi, za ogrevanje ali hlajenje? V vsakem primeru precej. Na drugi strani Ježku klima med hlajenjem skoraj proizvaja namesto porablja elektriko.
Zvrtas, sidrna masa, navojne palice.Eno tehnično.
Kako se sidra zunanja enota v fasado/zid če imaš ene 20cm izolacije stiropor? Kemična sidra? V zid?
Ze jaz sem napihnil (vec za ogrevanje kot hlajenje), ker sem rekel da porabim 6€/m2 kar pri 15m2 znese 90€. Ti si se mal napihnil in napisal 120.Iskrene čestitke da za hlajenje 15m² daš 120E mesečno. Ti si nesramno bogat, pes!
Ne lomi konzola fasade, ali je kak distančniki vmes?Zvrtas, sidrna masa, navojne palice.
Ce bos dovolj globoko v zid sidral potem ne, lahko das distancnik ampak ce bos konzolo na dve fiksni palici montiral ne bi smela pritiskat na fasado. Pa seveda dovolj debele navojne.Ne lomi konzola fasade, ali je kak distančniki vmes?
Pri vecini vec kot zdrzi plačaV postu 882 si TI napisal 4e na dan. Koliko dni ima mesec v vaših koncih?
V stiropor izvrtas par mm vecjo luknjo kot naprej v zid. Bos lazje sidrirno maso stisnil na pravo mesto. Na navojno navijacis matico v nivo fasade in se nanjo “nasloni” konzola. To je neke vrste distancnik. Pa maso, ki ti bo ostala od montaze navojnih v zid, dodaj okoli vijaka da se malce vseeno nasloni na stiropor in ni potem nobenega povesa. Pa se nekoliko tesni, da ti ne bonpod fasado teklo (ali pankak silikon malce okoli navojne, preden bos fiksiral konzolo. Deluje. Preverjeno. VečkratNe lomi konzola fasade, ali je kak distančniki vmes?