Mah, sploh ne vem zakaj bi gradol JEK2Ce hoces da ti ponudnik elektricne energije nazaj nakazuje denar kar snami eno od oken. Ce bos snel vsa se pa prej z elesom dogovori jih lahko pri spicah pomagas. Pa jezka vprasaj ker modul rabis da direkt z nuklearko komuniciras ker ti toplotna tok elektrike pridela.
Ja, še sosed je gor priklopljenHanzi, za ogrevanje ali hlajenje? V vsakem primeru precej. Na drugi strani Ježku klima med hlajenjem skoraj proizvaja namesto porablja elektriko.
mam podobno, cold plasma je top zadevšna, s to klimo in za to ceno ne boš falil, pri meni bi že pihalaVčeraj bil pri meni monter klim, za 25m² mi je priporočal Gree Airy. Jo ima kdo? Uporabljala se bo za gretje pozimi, poleti pa še malo za hlajenje.
![]()
Gree Split Klimatska Naprava Airy 2,7kw A+++/a++
Airy je inovativna naprava, ki združuje napredno tehnologijo, visoko učinkovitost in estetsko dovršen dizajn. S svojimi natančnimi senzorji omogoča nadzor temperature, vlage in čistosti zraka v prostoru, kar zagotavlja optimalno udobje in kakovost zraka skozi vse letne čase.www.merkur.si
Mah, verjetno za oboje za ogrevanje več kot za hlajenje .Hanzi, za ogrevanje ali hlajenje? V vsakem primeru precej. Na drugi strani Ježku klima med hlajenjem skoraj proizvaja namesto porablja elektriko.
Zvrtas, sidrna masa, navojne palice.Eno tehnično.
Kako se sidra zunanja enota v fasado/zid če imaš ene 20cm izolacije stiropor? Kemična sidra? V zid?
Ze jaz sem napihnil (vec za ogrevanje kot hlajenje), ker sem rekel da porabim 6€/m2 kar pri 15m2 znese 90€. Ti si se mal napihnil in napisal 120.Iskrene čestitke da za hlajenje 15m² daš 120E mesečno. Ti si nesramno bogat, pes!