Klic preko Skype na +38670...

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.974
40
48
Je možno, da iz Skype ne deluje klicanje na +38670 številke (ali pa vsaj tiste, ki so bile prenešene v drugo omrežje)? Tako po "odvrtenju" številke vrže ven in napiše "Call to +38670xxxxxx, no answer."

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.974
40
48
Meni na vrhu pise "Currently can't call this number on Skype."
Sem mislil, da so (bili?) problemi pri klicanju iz online providerjev zgolj na T2 stevilke...

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Možno, da je samo začasna težava s klici v določena omrežja.
Včeraj popoldan mi ni nobena povezava prek skype delovala niti tu v nemčiji niti mojim doma v slo

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.974
40
48
ksz...

Kdo pa je pravzaprav "pristojni" za to, da se po prenosu mobilne stevilke v drugo omrezje iz vseh (tudi mednarodnih, VoIP in online) omrezij klici pravilno zakljucujejo oz. da si pac dosegljiv?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
ksz...

Kdo pa je pravzaprav "pristojni" za to, da se po prenosu mobilne stevilke v drugo omrezje iz vseh (tudi mednarodnih, VoIP in online) omrezij klici pravilno zakljucujejo oz. da si pac dosegljiv?

V osnovi operater preko katerega Skype zaključuje klice v Sloveniji. Domnevam, da so izbrali stroškovno učinkovitega ponudnika, ter da nimajo pojma o tem, kaj prenosljivost telefonskih številk v praksi pomeni. Sploh ker so blokado udarili na prefix.

Skratka, koliko denarja, toliko muzike.
cheer.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.974
40
48
Torej zna biti bolj problem v tem, da je ta xy slovenski provider blokiran s strani slovenskih operaterjev?

Edit:
Menda tudi iz kanadskega PSTNja operaterja Telus ne gre skozi. (nekaj v stilu "unable to call to protect you from fraud"). Mogoče pa še od kje drugje.

Nazadnje urejeno: