Kleparsko popravilo Integral Avto Jesenice?

vladom

Fizikalc
25. feb 2020
160
37
28
Zanima me ali ima kdo kake izkušnje s kleparskim popravilom na servisu Integral Avto na Jesenicah?
Imam škodo na Škodi, ki je v tovarniški garanciji, pa so mi oni najbližje.

dask

Majstr
21. sep 2023
781
935
93
Meni so popravljal Octavio, ko sem zbil srno in Volvota, ko sem zbil lastno bajto:p Octavia je mela kup plastike za zamenjat in popravit havbo spredaj desno, Volvo pa manjši poseg, barvanje blatnika in odbijača. V obeh primerih je bila storitev ok, dobil sem nadomestni avto, narejeno v dveh dneh.

dask

Majstr
21. sep 2023
781
935
93
Je pa kolega omenil, da so menda pri Peugeot Partner tudi ok, isto Jesenice. On je tam popravljal točo, ne vem pa kdaj, kakšno leto, dve nazaj.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.260
1.027
113
Cca 2 leti nazaj menjal sipo .. moral peljat nazaj, da so skalibrirali kamero, ker so luci svetile “po svoje” (una vw adaptive led fora).

ko sem imel mal vecjo skodo sem ga tud zarad casa peljal k Slaku v Trebnje.. tam je bil avto fertik dober teden po tem, ko bi bil na Jesenicah sele na vrsti.. pa skor en mesec prej kot bi bil v Lj na vrsti..

Ne vem kaksno skodo uveljavljas - pri Slaku sem mel njihov nadomestn avto ves cas (cca 3 tedne pomoje). Ko sem avto prevzel me je pricakal zapisnik, fotke avta z odstranjenimi deli, med delom.. sumasumarum - riporocam.

v bistvu - men ne igra vlogo “kdo mi je blizu”, ampak kje bo prej fertik.. pooblascenca sta pa oba