Klasika: Kateri film ste gledali?

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Marley & Me - 5/10: do sredine filma sem bil pripravljen it v platno in Marleya peljat ''na kmetijo''. Prvo polovico filma pes namreč naredi vse narobe, z njim je dela več kot s kopico otrok, a se ga ne znebijo. Drugo polovico filma pa je naenkrat ljubljenček vseh in ne morejo živet brez njega. Vse skupaj izpade kot reklama za pse, nikakor pa ne pričakujte komedijo, vse tri fore so že v trailerju
tongue-1.gif

Mene je Marley & Me popolnoma razočaral - dolgčas od filma 3/10.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Fast & Furious (2009) - Zaspala zraven. Se sprašujem, kaj sem sploh se trudila gledat, že pri tretjem bi mogla končat, enka in dvojka sta še gledljivi, potem pa te mine. Dolgčas.

The Fountain (2006) - 4/10 Še en film, ki me ni navdušil, ne vem zakaj ... neka srednja žalost.
Se pa spomnim filma, ki me je zelo navdušil. Gledala sem ga na nacionalni televiziji že kar nekaj časa nazaj, gre se ravno tako o neskončnem življenju. Tuck Everlasting (2002) Veliko boljši.
smile-1.gif

Australia (2008) - 7/10 Gledljivo.

sinhronizirani verziji, in čeprav me običajno slovenska priredba pusti ravnodušno, mi je tu bila predvsem všeč Štumfika in Tanja Ðurič Ribič.
cool-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Fast & Furious (2009) - Zaspala zraven. Se sprašujem, kaj sem sploh se trudila gledat, že pri tretjem bi mogla končat, enka in dvojka sta še gledljivi, potem pa te mine. Dolgčas.

zanimivo
confused-1.gif

meni se pa je zdelo kr napeto. ne vem no, jaz sem uzival zraven
cheer.gif

jaz tudi ... sploh film ni tak slab ... itak v nobenem akcijskem filmu več ne moremo pričakovat neke realnosti
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Race to Witch Mountain - 4/10: bolj mladinski film kot ne, zato je tudi igra igralcev temu prilagojena (Dwayne Johnson mi je pa itak že od vedno antipatičen). Sicer pa veliko lukenj in nepojasnjenih stvari v zgodbi, pa film sploh nima veze z dirko na Zakleto goro, ker niti preko omejitve ne peljejo do tja
tongue-1.gif

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
Edina napaka je konec, skoraj vsi filmi od Clinta imajo slab konec. Če pa bi bil pozitiven konec, bi bilo pa še slabše.
odličen film - odličen konec! kakšen end bi pa ti zrežiral?

The reader 8/10 ... knjiga je še zmeraj klasika..