Klasika: Kateri film ste gledali?

kajn

Guru
5. okt 2007
2.840
1.685
113
Iskajoč brata
Taken 7.5/10

Prva stvar ki pade v oči je Liam Neeson.
cheer.gif
Res odlicna igra, pred filmom se ga ne bi mogel predstavljati v taki vlogi.
Druga stvar ki pa me je tudi navdusila, je pa zgodba. Ne bom rekel da je odlicna,ker ni, vendar je pa preprosta. Tega v novih sploh ni vec. Vse prevec komplicirajo z zgodbami, da na koncu izpade čisto butasta.
Tukaj je zaplet in glavni igralec na misiji.

Pretepi so pa čist iz Bourna, kar pa mene ne moti, saj mi je bilo isto všeč v Bournu.
Koncni izdelek: Me like it
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mirrors 4/10 - nič svežega, nič zanimivega, nič strašnega (oz. točno veš, kdaj se bo nekaj zgodilo). Ni blo vredno 4€ ali koliko je že bila karta...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Taken , res dobr film, kako lepo se povezujejo koščki s koščki in prideš delč.

Škoda samo ker take stvari k so v filmu dejansko obstajajo v RL.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Mamma Mia! -8/10 (men je bil kr posrečen, tak girly...fajn muzika...samo Pierce Brosnan naj raje ostane pri bondijadi, ker pri petju je res porazen...na splošno je moško petje v filmu precej šibko, ženske so se kar solidno odrezale...)

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Deja vu 9/10

huda ideja za film...sicer nisem toliko za SF, ampak tukaj so uporabili dobro idejo in naredili kar dosti verejtno. Denzel je enkraten, nimam besed, kjer on igra je itak vsak film uspešnica.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ena ocena iz pravkar tekočega LIFFe:

Revanche[/COLOR] - ocena: 9/10

O tem filmu in zgodbi bi lahko napisal kakšen zelo zanimiv komentar, ampak se tokrat raje ne bom razpisal ...
tongue-1.gif
Glede na reakcije v dvorani je bil film simpatičen - če lahko uporabim to besedo - tudi ostalim gledalcem. Najvišje ocene mu nisem dal le zaradi ene ali dveh morebiti šibkih točk scenarija, čeprav je konec koncev vse možno ...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Če si na drogi, je how high super film
grin1.gif
Drugač pa si mislim ogledat Paris je' taime (Steve Buscemi)- my favourite actor. Bom povedala, če je kul.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Max Payne 7/10 - dober ampak razvlečen. Dogajanje bi morali spravit v pol ure manj, pa bi bil film čisto gledljiv. Proti koncu se mi je že pošteno dremalo. Posnet je rahlo stripovsko (v mislih imam predvsem barve), dober izbor igralcev.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Pogledal zloGLASNI film "DARK KNIGHT".
......
- edino mi je bila všeč scena s trajektom. Edina sploh dobra ideja scenaristov. Žal.
......
:

men je bil ok, tudi zato ker sem ga šla gledat z zelo nizkimi pričakovanji. Ledger igra odlično...
cel film mi je pa skoraj uničila scena s trajekom - kaj tako obupno klišejskega nisem že dolgo videla...
misliš, da bi v resničnem življenju kdo več kot pol minute razmišljal preden bi sprožil? naivno razmišljanje o neki časti in morali
grims-1.gif