Klasika: Kateri film ste gledali?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
@SouthPark: Upam da ti glede Bank Job-a lahko verjamem, zadnje čase sem glede novih filmskih stvaritev že čisto izgubil zaupanje
crazy1.gif

Verjetno dovolj pove že to, da ni holivudski ampak britanski. Res je dober, pa skoz moraš bit pozoren, ker je toliko spletk in povezav, da si proti koncu filma že ''kak je kdo s kom in zakaj''?
grin1.gif
Aja, pa posnet je po resničnih dogodkih, je bila to v začetku 70tih zelo velika afera, ker je bila vpletena policija, ministri in kraljeva družina (+ borba proti zatiranju črncev).

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
The visitor -kako ti lahko srečanje s tujo kulturo spremeni življenje.
Tudi mene je prijelo,da bi začel bobnat. Mogoče se mi pa želja kdaj uresniči
grims-1.gif

super film.priporočam-ocena:10/10

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - 7/10 (malo je že zlajnan tale Indy, poleg tega se mi zdi, da je vedno bolj jamesbondovski namesto pravi pustolovski film...)

You don't mess with the Zohan - 8/10 (debilizem komedije na najvišji stopnji, samo sem se kar zabavala...včasih ne človek res ne more verjet, do kakšnih skrajnosti grejo komedije...sick
bonk.gif
)

The Lazarus Project - 7/10 (dobro zastavljen, vendar mu zmanjka zanimivih preobratov, na momente predvidljiv...vseeno pa še kar gledljiva stvar)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Edge of Love: Ne morem ocenit. Ne gre. Po eni strani zelo dober film (predvsem zgodba), po drugi strani pa se trudi bit umetniški in vse skupaj izpade razvlečeno v stilu našega Kruh in mleko (brrrrr).

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Za Doomsday bi jaz dal max. 1/10.
Tako bedne mešanice Mad Maxa, 28 tednov pozneje in nekih srednjeveških viteških že dolgo ne!
Pa kako lahko ljudje tako depresivne filme delajo?!
uf-1.gif

Ene pametne logične razlage ne moreš potegniti skozi celi film, vprašanj brez odgovorov kar mrgoli, tako da film ni vreden ogleda.

lp

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Končno sem si ogledala film Sex and the city. Glede na to, da nadaljevanke al nanizanke al kaj je že bla nisem nikoli gledala nisem vedla kaj pričakovat. No filmček je bil faj malo za možgane dat na off. Ocena: 8/10

Drugi film, ki sem ga včeri pogledala pa je bil Street kings . Ta pa mi je bil še malo bl všeč od Sexa, zato ocena 9/10.