Klasika: Kateri film ste gledali?

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Hmmm, a veš, da moram priznati, da film sploh ni za tako slabo oceno.
smile-1.gif
Tudi če ga ne bi gledal v 3D tehniki ...

Journey to the Center of the Earth[/COLOR] - ocena: 7/10

Zanimivo, da sem šele med gledanjem filma ugotovil, da v njem uporabljajo natanko enak izvod Vernove knjige, kot sem ga nekoč kupil sam (za domače branje pri angleščini). Moram malce pobrskati po omarah, ker bi moral knjigo še imeti nekje ...
smile-1.gif
Bilo je tudi precej mežikanja z očmi, sploh v prvem delu filma.

Kar zadeva fizikalna dejstva je seveda bilo nekaj surrealizma.
wink-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Resno?? Mene je pa napovednik z Rammsteinovim Mein Herz Brennt čisto prevzel. Sicer moram priznati, da enke še nisem videla, pa sem imela namen sedaj oboje pogledati. Smola, smola. Hudobni vilinci se vedno fajn slišijo ...

Sicer pa gledala Victor/Victoria, prastara genialna legenda ...

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Karakter

Nizozemski art film, kjer je vse fokusirano na zgodbo. V njej nastopajo sadističen in brezobziren oče, hladna in odtujena mati in izgubljeni sin, ki se bori za svoje življenje. Skratka preslikava freudovske študije o ojdipovem kompleksu na filmski trak.

ocena:10/10

Film o moških in za moške-tako za očete kot za sinove ! priporočam!
zmaga.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Death Race

Ocena: 8 / 10

Film je sam po sebi dokaj zanimiv, ker se skoz nekaj dogaja in je akcija razporejena čez celoten film. Seveda pa je celotno zgodbo treba jemati z rezervo saj preceč spominja za računalniške igerce. Tudi lik glavnega lika preveč spominja na vsem znanega The Stig iz oddaje TopGear. Ampak ok. Film je gledljiv in je bil prav prijetno krajšanje tega zdolgočasenega deževnega dneva.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Rocker - 7/10 na splošno, 9/10 znotraj žanra. Smeha polna skleda, veliko svežih for, ne pretiravajo z holivudskim emocionalnim zaključkom filma, precej dobro odigrano, veliiiiko dobre glasbe... Priporočam!

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
čisto nič posebnega film.

Ima dobro igro in dobro igralsko-režisersko zasedbo.
Manjka pa mu bistvo - to je vsebina (ne le vsebina kot taka, da se nekaj zapolni, vendar vsebina, ki da ljudem (pa ne čapcem, ki želijo bit kao mafijozoti) kaj mislit, ki jim da nauk. Se pravi film, ki ga lahko pogledaš 3 krat ali še več (2 krat lahko pogledaš tudi Universal soldier
grin1.gif
).

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.271
113
42
MODEL KVA TEM NI JASEN V KOLOSEJU!!!

cDrgač gledu Crank 9/10 - ker adrenalin rush od filma

Punisher 8/10 seveda znotraj žanra, film ni nič posebnega sam me je presenetu z drugačnimi forami

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Crank je pa nor muvi, čisti odfuk.
cheer.gif

Sicer sem mal pristranski, ker moram vse od Jasona gledat ampak, končno spet en film, kjer se ne da za 5s stran pogledat.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
čisto nič posebnega film.

Ima dobro igro in dobro igralsko-režisersko zasedbo.
Manjka pa mu bistvo - to je vsebina (ne le vsebina kot taka, da se nekaj zapolni, vendar vsebina, ki da ljudem (pa ne čapcem, ki želijo bit kao mafijozoti) kaj mislit, ki jim da nauk. Se pravi film, ki ga lahko pogledaš 3 krat ali še več (2 krat lahko pogledaš tudi Universal soldier
grin1.gif
).

Enkrat sem že napisal nekaj takega nekomu drugemu - če filma ne razumeš še ne pomeni da je slab. Če misliš, da boš dobil vsebino tipa Boter v biografskem filmu, se zelo motiš.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
kdo je rekel, da nisem razumel tega filma.
rolleyes-1.gif

Point tega kar jaz govorim je, da PRAV VSAK (lahko) razume ta film. In to ga za moje pojme ne dela posebnega in za takega, za katerega jaz pravim , da je DOBER film.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
You Don't Mess with the Zohan 2/10

bonk.gif

Vztrajal sem zato do konca, ker sem pričakoval neke hude fore o katerih so se pogovarjali in se smejali kolegi. (rekli so, da ga moram obvezno gledat)
10.gif

Saj ne da sem pričakoval kaj več od povprečja, ampak če to ni najbolj beden film vseh časov.
crazy1.gif