Klasika: Kateri film ste gledali?

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
ker nisem ravno na tekočem s filmi sem si pogledal malo starejše zadeve
The Mist - 6/10, precej dolgočasen, edino konec je presenetljiv
Saw4 - 6/10, kr neki
Goodfellas - 8/10 , tipičen gangsta film, se ga splača še kdaj pogledat
Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay 6/10, sem pričakoval malo več smeha med gledanjem. Kaj hudiča v zadnejm času ne znajo več komedij delat ??

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
Goodfellas - 8/10 , tipičen gangsta film, se ga splača še kdaj pogledat
Tole sorry pa ni tipičen gangsta film, ampak vrhunski.

Eden najboljših.
roza.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Dark Knight - 6/10 ( Dal sem mu 1* na IMDB sam zato ker si ne zasluži bit tam zgoraj..)

13.gif

Sorry, ampak zaradi takih pajacov kot si ti in un pod tabo, IMDB zgublja na kredibilnosti
smirk-1.gif

pa da ne bom offtopic:

Nazadnje gledal The Happening...škoda tiste ure in pol, ki sem jih preždel v kinu.
crazy1.gif
Totalno beden film...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Citat:
Dark Knight - 6/10 ( Dal sem mu 1* na IMDB sam zato ker si ne zasluži bit tam zgoraj..)

13.gif

Sorry, ampak zaradi takih pajacov kot si ti in un pod tabo, IMDB zgublja na kredibilnosti
smirk-1.gif

pa da ne bom offtopic:

Nazadnje gledal The Happening...škoda tiste ure in pol, ki sem jih preždel v kinu.
crazy1.gif
Totalno beden film...

Zato pa mene tudi ocene 9.5 ne prepričajo. Enako kot gre v en ekstrem, gre tudi v drugi. Mularija gre v kino, pogleda Batmana v IMAX-u, pride domov in stisne desetkico.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Se strinjam s tabo
wink-1.gif

Pač samo neumno se mi zdi, da se filme tko ocenjuje
smirk-1.gif

Naj se ga oceni s 5, 6, 7 kolikor si pač zasluži, ne pa 1 samo ker ima marsikdo občutek da si ne zasluži #1... Isto gre seveda za drugo skrajnost....huda igralka/igralec pa ga ocenjo z 10
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Ps vseh ostalih filmih na IMDB sem glasoval tko kot se mi je zdelo da je prav. Tu se mi pa že od štarta zdi da je to itak tekmovanje kok mulcov pozna IMDB. Treba ga je postavt na realna tla..pričakoval sem mnogo več, sploh po navdušenjem pajacov tu na forumu..

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Se strinjam s tabo
wink-1.gif

Pač samo neumno se mi zdi, da se filme tko ocenjuje
smirk-1.gif

Naj se ga oceni s 5, 6, 7 kolikor si pač zasluži, ne pa 1 samo ker ima marsikdo občutek da si ne zasluži #1... Isto gre seveda za drugo skrajnost....huda igralka/igralec pa ga ocenjo z 10
bonk.gif

Jaz ocenjujem tako kot se mi zdi film dober. Ampak ta problem (z ocenjevanjem "v afektu") je prisoten tudi na forumu (zvezdice).

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Wanted 8/10 - Akcija huda nonstop, sej je velik pretiravanja ampak zato se gre pr filmu- nekaj novega pa mogoče vseen mal zapletel nakonc
Matrix 8/10 - Huda muzka pa fajtrske scene., ideja je huda sam nekako nedokončana
Equilibrium 9/10 - top fun pa Bale je fenomenalen

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Wanted 8/10 - Akcija huda nonstop, sej je velik pretiravanja ampak zato se gre pr filmu- nekaj novega pa mogoče vseen mal zapletel nakonc

Vse si povedal s to oceno.
hysterical-1.gif

Legitimnost ocenjevanja Batmana in še posebej Jokerja je sedaj na višku.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Kako to misliš? Sej nisem reku da so igralci dobri v wanted, itak ni treba da so sej je samo akcija in to dobra akcija..več je akcije kot pa nakladanja tko kot v Batmanu....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Matrix 8/10 - Huda muzka pa fajtrske scene., ideja je huda sam nekako nedokončana

Mogoče ker še nisi pogledal 2. in 3. del? Čeprav je res, da tudi po koncu 3. dela jih ima večina velik vprašaj nad glavo.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Mja, če bi si ogledal sinhroniziranega v slovenščino, bi mu dal višjo oceno.
grims-1.gif

Jaz sem si pa tokrat privoščil malce eskapizma, z Narnio.
smile-1.gif
Prepričan sem, da mi ta izdelek ne bi bil všeč tudi, če bi bil danes star med 10 in 15 leti, ker sem v teh letih (in prej) sam prebiral prave, klasične pravljice iz vseh koncev in krajev, pa čeprav krajše od raznih današnjih umetnih (vsiljenih), z izjemo LOTR (!), ki so v celoti skoraj neprimerljive, torej presegajo razne moderne komercialno-potrošniške zmazke ala Disney in ostale produkcije na celi črti. Že samo če se spomnim na ekranizacije starih pravljic, ljudskih povesti in legend, ki sem jih gledal malce kasneje, kot je recimo serija The Storyteller najbrž tudi še večini vas znanega Sapsorrow[/COLOR], ...

Glede zadnje Narnije pa le na kratko. Film vizualno ni nič posebnega (čeprav se oglašuje kot tak). O zgodbi sem namignil že zgoraj. Zelo, zelo mu manjka vehementnosti, z vseh vidikov, sploh pa v prostorskem smislu, saj večino časa izpade kot neka zategnjena in utesnjena miniatura, celo nekateri prizori v zaprtih prostorih.
crazy1.gif

The Chronicles Of Narnia: Prince Kaspian[/COLOR] - ocena: 6/10

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
My mom's new boyfriend - 7/10 (še kar zabavna "akcijska" komedija, ni nek veleum, ampak ti kr zapolni tisto urco in pol, ko nimaš kaj delat...sam kaj je ta Meg Ryan iz face nardila, usta ima kot Joker iz Batmana...pa tko luštna je bila
crazy1.gif
)

College road trip - 6,5 (i love Martin Lawrence v komedijah, tudi tukaj je odigral par smešnih scen...samo na splošno me film ni pre pričal, nekaj mu je manjkalo - komdija temelji izključno na smešnih pripetljajih, premalo tiste pristne smešnosti...ne vem...)

Duo fo sin oz. Flashpoint - 8/10 (dobra korejska akcija - veliko akcije, kung-fu fajtanja, tudi zgodba ni slaba)

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
The Rock (Alcatraz)
Shawshank redemption

Oba že ikstič. Ocen, mislim da, ni potrebno dajat. Ali pač ? No skupno dobita mojih 20 točk (od 20, seveda !
cheer.gif
)