Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Into the wild 10/10
Film ki se te res dotakne. Film o iskanju sreče, samega sebe in miru. Človek se zave kako malo rabi da je srečen. Konec je res tragičen in te ne pusti ravnodušnega. Resnično priporočam ta film, posent po resnični zgodbi (napsiana je tudi knjiga).
Uhh Garden State, med mojimi top 5 filmi, čeprav ful popljuvan. + fantastičen OST.
Ravnokar gledal Speed Racer 7/10 Za sprostit možgane. Zanimiva zgodba, junak se ne bori proti nekemu ''večnemu tekmecu'' ampak proti korupciji. Prav tako na koncu ne osvoji najlepše bejbe ampak bejbo že ima od otroštva. + odlični efekti, zanimiv način snemanja in vklapljanja animiranega sveta z resničnim. Wachowski brothers did it again!
Tega ne poznam, je pa odlično odigrala tudi v Closer (definitivno bolje od Julie Roberts). No v V for Vendetta je tudi ok, samo me sam film ni pritegnil.
Komaj čakam, da grem pogledat The Other Boleyn Girl, to more bit prava poslastica.
Tudi jaz sem že gledal Indy-ja, v petek v Expandu, čeprav se morda niti ne splača iti prav tja (le zaradi nekaj pihljanja in premetavanja na sedežih v prvem delu filma).
Ocena pa, recimo prav tako 9/10 z moje strani. Naj mu/jim bo, za spomin na stare čase in za zelo dobro opravljeno delo kljub letom nekaterih glavnih igralcev.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.