Klasika: Kateri film ste gledali?

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Transformers - 6/10 - Začelo se je obetavno, potem je bilo pa zeh...
smirk-1.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Vonj po ženski(1992)
zame najbojši film ever 10/10
posebej pa briljantno odigrana vloga slepega polkovnika v podobi Al Pacina 11/10

za češnjo na vrhu pa še vožnja z rdečim ferrarijem po ulicah NY
cheer.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
ils 2006 9/10

Psihološki triler posnet po resničnih dogodkih, čeprav te začetek filma v to ne prepriča.
Napetost skozi cel film, vedno v pričakovanju "deja vu" kadrov (hollywood podzavest
uf-1.gif
).

Konec ti da misliti, da sta tudi glavna akterja filma bila na žalost pod vplivom hollywooda in da je ta miselnost vplivala na marsikaj.

Toplo priporočam ljubiteljem napetih trilerjev (pogoj je da niste depresivni
cool-1.gif
)

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Eternal sunshine of the spotless mind - 9,5/10

Odličen scenarij. Pol ocene dol zgolj zaradi scenarija za stranske vloge na sredini filma, ki meni osebno niso pasale v izvirnost filma.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
ils 2006 9/10

Psihološki triler posnet po resničnih dogodkih, čeprav te začetek filma v to ne prepriča.
Napetost skozi cel film, vedno v pričakovanju "deja vu" kadrov (hollywood podzavest
uf-1.gif
).

Konec ti da misliti, da sta tudi glavna akterja filma bila na žalost pod vplivom hollywooda in da je ta miselnost vplivala na marsikaj.

Toplo priporočam ljubiteljem napetih trilerjev (pogoj je da niste depresivni
cool-1.gif
)

Vauuu, neverjetno! Da se je še našel kdo, ki je gledal ta film.
aplauz.gif
Mene se je v bistvu na koncu dotaknilo ravno to, kakšne igre je človek zmožen pri letih, ko tega nek povprečen opazovalec še ne bi pričakoval. Kaj do tega privede so pa že druge in globlje debate ...

No, jaz sem pa ravno premišljeval, da bi skočil do Koloseja gledat zadnjo predstavo Mr. Brooksa (in potem po dolgem času enkrat še do KMŠ), ampak mislim, da bom zdajle skočil samo še v posteljo. Čeprav sem bil danes na šihtu vsega 4 ure (dve uri od tega je bilo drinkov)
wink-1.gif
bom ogled vseeno prestavil na jutri, 'cause I don't feel very olympic right now. Ali pa bo to morda Hallam Foe ...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Eternal sunshine of the spotless mind - 9,5/10

Odličen scenarij. Pol ocene dol zgolj zaradi scenarija za stranske vloge na sredini filma, ki meni osebno niso pasale v izvirnost filma.

uff, nisem edini, k mu je ta film noro dober!
smile-1.gif

sicer sem pa zdle pogledu Planet Terror ! 11/10

''Wild, bloody and deliriously entertaining: Fun with a capital "f"! '' kot pravijo na IMDb.
smile-1.gif

artie

Pripravnik
23. avg 2007
87
0
6
Čez vikend sem pogledala Petelinji zajtrk, končno en slovenski film brez trpečih likov . Luštna zgodba, živi in zanimivi liki, ter odlična igra. Priporočam ogled.