Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
The Proposal (2009). Mater, kak mi že grejo na živce te osladne ameriške wannabe komedije, poleg tega pa mi je Sandra Bullock že od nekdaj antipatična do konca - ocena 2/10
Samo vprašanje. Se je snemanje District 10 že začelo al še ne???
Čist preveč očitno nakazano.
Zelo zanimiv pristop k povprečnemu znanstvenofantastičnem filmu. V zadnjem času me je poleg tega filma navdušil pristop še v filmu mist (2007) .
Všeč mi je bil predvsem uvod v filmu ter prve 2/3. Zadnja tretjina je na žalost podpovprečna, predvsem akcijski del je povsem mimo. spoiler: mitraljezec na stolpu gre v akcijo v stilu Hongkonških B filmov iz 80. let. Neverjetna požrtvovalnost in samomorilski nagon vojske nasploh (očitno so boljš plačani kot pri nas)!
Ni mi bilo jasno tudi to, ko Christopher pravi da bo najprej rešil svoje "ljudi" (2 mio), na koncu pa s sinom odpotujeta sama...
Ker so se toliko namnožili in nima dovolj prostora za vse - saj je rekel da bo šel po pomoč.
No sem gledal ta film, če bi ga tako "resno" ocenjeval bi mu dal 4/10 ker je prav beden film, ker pa sem včasih vedno gledal Xfiles pa te fore, in ker je včasih lepo dati možgane na OFF, mu dam 7/10. AMpak kot pravim - če nisi kakšen ljubitelj ZF ni vreden ogleda, že tako dvomim da ga bom še kdaj pogledal.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.