Klasika: Kateri film ste gledali?

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Inglourious Basterds - mojstrovina
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
frailty 7/10
95% filma je bilo za oceno najmanj 9
zmaga.gif

Že drugi film v dveh tednih, kjer sem naravnost navdušen nad potekom zgodbe, vse se stopnjuje proti koncu... potem pa
13.gif
prvi je bil film Knowing.

spoiler:
začne se z videoposnetkom, kjer je obraz "prekinjen" zaradi višjih vplivov; potem ko se agent otročje kar vrže na tipa, ta pa ga samo z dotikom omrtviči? sem večkrat pogledal posnetek, če ima slučajno pod rokavom tisti električni "tazer" al kaj že, in pa zadnji stavek filma: ti si dober človek... faaak, še tisti vesoljci iz filma knowing so bolj pasali v zaključek.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Inglourious Basterds - mojstrovina
zmaga.gif

Ja, Tarantinu je dejansko uspelo posneti tretji dober film v karieri.Režal sem se ko pečen maček v kinu, pa film se čist nič ne vleče, čeprav traja 2 uri 40.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Duplicity - eh...BV. Če se vam da za vsako sceno razmišljat WTF?! kaj, kdo, kje, kako....potem glejte. Ostali mirne volje mimo filma. Pomojem bi se kar fental, če bi ga gledal v kinu.

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
inglorious bastards 10/10

Men na splosno sploh ni bil tak smesen (ampak ko je bil, je bil pa ful).
svetovna igra, tempo, zgodba, dialogi...

nazi sund na steroidih!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:

nazi sund na steroidih!

Jaz tudi gledal, samo tastaro verzijo, ker nove ne dobim še. 8/10

Skoraj tolk dobro, kot where eagles dare .

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Gledam Inglorious Bastards (Inglorious Basterds.TS.Mic.XviD-DEViSE) na laptopu s slabimi zvočniki z angleškimi podnapisi in opažam, da podnapisi zelooo spreminjajo vsebino filma (inglorious = shameful ipd.). Mogoče jih je pisal Žid.
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:

nazi sund na steroidih!

Bi se kr pridružo temu postu
grin1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Bruno 7/10

Če je bil Borat za večino gledalcev novost in šokanten sam po sebi (pač niso vsi gledali Ali G Showa), bi Bruno moral predvideti, da so Borata videli skoraj vsi, ki zdaj gledajo Brunota. Kar pomeni, da so scene, katerih namen je šokirati zgolj gledalca, popolnoma odveč. Smisel filma je bil prikazati reakcije ljudi, ki pridejo v stik z njim. Hotelska scena, naprimer, je do prihoda hotelirjev popolnoma brezvezna. Vendar, ko pride prvi hotelir v sobo in vidi prizor pred sabo - njegov izraz je priceless. Pa gostovanje na talk showu. Briljantno.
Uvodni del, ko predstavlja svoj lik se mi nekako preveč vleče. Fashion show v Milanu npr. je v trailerju bolj zabaven kakor v filmu.
Ko pride nazaj iz Middle Eartha,
grin1.gif
pa kot bi prestavil v višjo prestavo in film postane zelo zanimiv - vojska, lov, cagefight, swinger party, predvsem domina... seveda vse iz vidika reakcij ljudi okoli njega. Če bi ocenjeval samo ta del, bi mu dal oceno 8.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Rosemary´s baby 9/10

Super triler.
zmaga.gif

Uvod filma je lepo počasen, miren, hiša je zelo dobro izbrana, kar potegne te v gledanje.
Dokaj hitro po zapletu se da ugotovit za kaj približno se gre in kdo je kdo, ampak ti film žre živce vse do konca.
aplauz.gif

Film se res lepo razvija.
Konec mi ni bil všeč, lahko bi naredili boljše, ampak jebiga, malo koncev mi je res dobrih.