Klasika: Kateri film ste gledali?

mick

Pripravnik
3. avg 2007
101
0
16
53
www.aquariumwild-team.com
Tanovga terminatorja - 9/10.

Bi pa ob tej priliki še nekaj vprašal. Pred filmom je bil napovednik , pokaže v njem samo 2012, pa meniha (mislim da budističnega), ki ga voda zalije. Za kateri film se bi to šlo ?? IMDB mi nič pametnega ne pokaže, se pa ne gre za 2012 Doomsday.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Friday the 13th (2009) - mnja 5/10
jupol: nekaj zelo nelogičnih stvari - recimo v tem filmu je jason še živ/ne zombi, ampak premika se včasih z nadzvočno hitrostjo, oz. je zelo hitro iz enga konca jezera na drugem - pa tud konc je popolnoma nerealen, se rešita brat in sestra, ga ubijeta končno, una mu zarije mačeto v srce - jaz bi mu sigurno odsekal roke ali pa vsaj glavo, potem pa namesto da bi čimprej zbežala do policije, čakata do jutra in ga vržeta v jezero..
13.gif

Noč v muzeju 2 - 4/10 zelo slabo, v primerjavi z prvim delom za razred slabši, nič novega zato pa samo nekaj suhoparnega humorja...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Max 9/10

Dogaja se po 1.svetovni v Nemčiji, bogat židovski trgovec z umetninami poskuša usmerjati revnega umetnika. Umetnik se je pisal Hitler.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
The Onion Movie (2008) - 5/10
Nekateri skeči so bolj zabavni, drugi sploh niso. V povprečju pa tako tako.

The Da Vinci Code (2006) - 7/10
Kot moja "predigra" za Angele in demone. Seveda je knjiga veliko boljša, čeprav sem jo prebrala že leta nazaj, do filma prej še nisem prišla, no tako je bilo vsaj malo bolj napeto, ker sem pozabila na detajle zgodbe.
wink-1.gif
Ampak vseeno bolje, če ne želite biti razočarani nad filmom, da prvo pogledate film, šele potem pa preberete knjigo. Verjetno kar za večino tovrstnih filmov velja ta teorija.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Zdej si me pa presenetil.

Na imdbju ima namreč kar visoko oceno (8,4)

Tudi jaz sem šel gledat ta film glede na ocene na imdb. Na začetku sicer obeta, nato pa se izgubi v predvidljivem in prežvečenem kvazi humorju.
Režiser bi si lahko pogledal Bachelor party iz leta 84