Klasika: Katere filme ste gledali? III

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Če pa veš še to, da je situacija pripomogla, da je Reagan zmagal na volitvah 1981, je pa še bolj za=bano. Torej, ni konca in kraja ... skoraj tko, kot v Sloveniji ...
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.011
1.820
113
Emona / Carnium
De rouille et d'os (Rust and bone) - 8/10

Eden tistih filmov, ki me delajo nervoznega, nemirnega,...V bistvu mi je šel film na ku*ac. No, življenje glavnega junaka mi je šlo. Takšni ljudje, ki jim je lajf zares preprost, brez odgovornosti, brez osnovnih socialnih veščin, brezčutni, vendar tako vzgojeni, v bistvu nič krivi, povzročijo pa toliko gorja. Vsekakor dober film (ki mi je šel na ku*ac)
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
aplauz.gif
hvala za tko podroben opis, zdej ga zihr ne grem gledat, čeprav si mu pa dal kar visoko oceno....pa če bi še ostali bolj podrobno ocenjevali ne bi bilo nič narobe

majč

mistique

Guru
16. jun 2009
14.011
1.820
113
Emona / Carnium
Jah sooooooooory no. Film je dober (sedmica ne bi bila poštena ocena do filma, ki me naredi nervoznega
evil.gif
), tisto gor je bolj moj opis, kot kritika filma. Mogoče se je film poklopil z nedavnim spoznanjem o nekom in sem bil ekstra pissed off. Otroc so žrtve and that sucks big time.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Hočem rečt, super, da si napisu subjektivno oceno, to mi je kul. Ej pa pomir se pomoje ga je že konc, ti pa še kar podoživljaš.
grin1.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Sej sem napisala par postov nazaj, najraj evropske filme. Mene dela živčno Woody Allen, k bi se ta model nehu prikazovat v filmih, bi bilo fajn za oči. Mogoče si bom ogledala Volk iz Wall streeta, da vidim, če je res tolk prahu za dvigat okol tega filma???

majč

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Mogoče si bom ogledala Volk iz Wall streeta, da vidim, če je res tolk prahu za dvigat okol tega filma???

majč

Marsikomu se kej druzga dviga ob ogledu tega filma
grims-1.gif

Film je en velik razvrat. Drog, seks scen, nagcev in nagic kolikor hočeš. Vsaj zame malenkost predolg, ampak vseeno je bil meni všeč. Katarina je napedenana u nulo
cool-1.gif

Jaz mu dam solidno 8
wink-1.gif

Sem pa gledal sedajle še Prisoners... Enako kot Wolf solidna 8. Temačen in počasen film, ampak ne dolgočasen.
grin1.gif
Edino policija se mi je zdela nekam 'melanholična'. Se mi zdi, da bi kakšno stvar lahko prej odkrili...
Pa konec, ki ti da malo misliti...
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Don Jon: 0/10 - kaj za vraga je to? Ded si ga kot vsi rad drka, najde zmešano babo, ki je samo lepa ampak premaknjena, ga pusti in začne natepavat eno staro. Dafuq
confused-1.gif

Sorry, če sem komu kaj preveč povedal, ampak zadeva je resnično negljedljiva...

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Don Jon: 0/10 - kaj za vraga je to? Ded si ga kot vsi rad drka, najde zmešano babo, ki je samo lepa ampak premaknjena, ga pusti in začne natepavat eno staro. Dafuq
confused-1.gif

Sorry, če sem komu kaj preveč povedal, ampak zadeva je resnično negljedljiva...
Končno še nekdo ki se mu je film zdel malo premaknjen..

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Nazadnje urejeno:

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Me je kar sram priznat, da gledam včas tudi takele filme ...

kar se tiče efektov, bi še šlo (čeprav se film vleče za popi ... ), overall pa več kot 4 / 10 ne dam. Škoda časa.

Pa če kdo ne bo klikal na povezavo: gre za Transformerje - Dark (side) of the Moon.

Pol pa še nekaj "domaæega" ... Traktor, ljubezen in RnR

Jah, kaj ... Ðurotovi filmi so si precej enaki (vsaj konec je vedno nekam tragičen), čeprav se je Ðuro v tem filmu kar dobro naučil govorit "slovensko"
wink-1.gif
mi je bolj všeč, kot njegova slovenščina

Za pogledat vsekakor je, oceno mu dam 7 / 10.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Silent Partner (1978): 7/10 - solidna kriminalka, se splača pogledat.
The Hard Word (2002): 6/10 - ne tako dobra kriminalka kot zgornja, ampak se da zdržat.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.011
1.820
113
Emona / Carnium
Dallas buyers club - 7/10
Film poskuša večplastno predstaviti problematiko okuženih s HIV-om. Lahko bi izbrali tudi marsikatero drugo "bolezen" oz. bolezen, saj je framacevtski del zgodbe moč predstaviti tudi za druga zdravila, obenem pa prikazati dramatična življenja pacientov. Kar nekaj dobro odigranih vlog, na čelu z McConaughey-jem, ki je vizuelno komaj prepoznaven.

Barney's version - 8/10
Life is a rollercoaster. Barney je zanimiv lik z zanimivim življenjem. Dokaj asocialen, ciničen, v bistvu antipatičen (nothing personal!) in precej nezainteresiran (za vse razen alkohol, hokej in cigare), dokler ne najde "smisla".
Igra glavnega igralca (Paul Giamatti) je odlična, Dustin Hoffman pa je itak car.