Klasika: Katere filme ste gledali? III

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Hehe, zelo zanimiv!

Killer Joe - 8/10
Prosim povej, kaj točno ti je bilo zanimivo pri filmu? Pedofilska scena, davljenje in pretepanje matke? Nevem no..
bonk.gif

Kot si sam rekel, je film totalno odfookan. Povsem nepričakovana zgodba, morbidni odnosi med junaki, dobra igra, dobri dialogi.

The Killer Inside Me (2010) - 7/10 - tudi zanimiv
http://www.imdb.com/title/tt0954947

The Man With the Iron Fists (2012) - 7/10 - Tarantino, veliko krvi, trganja organov, zanimivi preobrati in kul zgodba.
http://www.imdb.com/title/tt1258972/

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ko vidiš na kaki podlagi (podkupovanje, grožnje itn.) je bilo odpravljeno suženjstvo, ne moreš verjet da je bilo to narejeno iz skrbi za črnce.
roza.gif

7/10

Malo off, ampak res malo. Tudi tjulnjev niso zaščitili zaradi njih samih, temveč zaradi dobička od turistov, ki so jih hodili gledati.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Malo off, ampak res malo. Tudi tjulnjev niso zaščitili zaradi njih samih, temveč zaradi dobička od turistov, ki so jih hodili gledati.

Si gledal dokumentarec včeraj na SLO2?
grims-1.gif

Odličen je bil
zmaga.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Za vse ostale, govoriva o tem, zares vredno ogleda.

21.25 Dom - Zgodba o Potovanju, Francoska Dokumentarna oddaja (VPS 21.25)

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Je kr dost folka tole včeraj gledalo očitno.. Jst sm samo poškilu vsake tolk, mojedva tastara sta pa čist not padla..
smile-1.gif
Sicer pa mi je zanimivo, da so vse take vrste dokumentarne oddaje posnete od francozov..

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
1. Pay It Forward 2000 http://www.imdb.com/title/tt0223897/
Včeraj nekje do tretjine pogledal Pay It Forward, meni osebno smešen film. SPOILERJI!!! Govori o ideji globalne pomoči sočloveku v stiski, ki jo razvije nek 12letnik. Ideja je sicer hvale vredna, če bi vsak malce bolj pomagal drugim, ki so pomoči potrebni, bi živeli v veliko lepšem svetu, a po mojem mnenju je film dokaj brezvezen. Ugasnil sem po ene parih besednih konfliktih med tem otrokom in njegovo matko. Dialogi so nerealni, tamau se obnaša kot da bi bil 18letni najstnik, ki ga malo meče. Filmi, kjer so dialogi smešni in nerealni mi grejo na živce. Moja ocena filma je 3/10, pa še to izrecno in samo zaradi posredovane ideje.

2. James Bond - Skyfall 2012 http://www.imdb.com/title/tt1074638/
Ob prihodi Skyfall-a na Partis sem si ga takoj potegnil dol in tudi ta film me ni prav nič navdušil. Nekateri boste rekli, to je James Bond, moral bi vedeti kaj pričakuješ.. Kakorkoli, mogoče se opazi, da sem par let starejši od predzadnjega Bonda, ali pa je res padec v kvaliteti. Bi si moral še enkrat pogledat par filmov nazaj
smile-1.gif
No, da preidem na bistvo, nerealna zgodba, spominja na tisti zaplet Sherlocka Holmesa, ko ga ustrelijo, ta pade v prepad, čez par let pa se pojavi živ in zdrav pred Watsonom. Film se začne z neko akciji, ko s soagentko lovi enega tipa, ki je ukradel zaupne dokumente. Ne bom razlagal kako, ampak znajde se na vlaku (ni bila ta scena že v enem prejšnjih filmov?), tepe se s tem bad guyem. Na nekem hribčku zraven železniške proge čaka njegova soagentka in poskuša s snajperjem dobiti na muho bad guya.. Zaradi razdalje ji ne uspe in po M-inem navodilu ustreli. Bond pade iz vlaka, ki se pelje čez most, v prepad. No, po ene 50m padanja rukne v vodo.. To je uvodna scena..
Da povzamem, film ni prav nič domiseln, akcija me tudi ni prav posebej navdala z adrenalinom. Ocena v svoji kategoriji bi bila po mojem mnenju okoli 6/10.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Mene je minilo že po 15 min filma, ko ustreljen pade iz 200m mostu in preživi... Večja fantazija kot Spiderman ali Avatar
uf-1.gif