Klasika: Katere filme ste gledali? III

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ni problema - če zgledaš kot tvoj avatar
wink-1.gif

Ne zgleda :D

Ko bo marec kiknil, bo vsak dober.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
a pol se splača v kranj, v tuš host v kino? Je prazen?

Že nekaj časa se izogibam kinom, ker so postale prežvekovalnice in debatni klubi.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Pravkar pogledal Killer Joe.. Meni osebno odfookan film. Resno. Pa ne v preveč dobrem smislu. V bistvu po ogledu niti nevem kaj naj si mislim točno..
Spoilerji v nadaljevanju:

Vsebina na kratko:
Mladi preprodajalec mamil Chris se znajde v finančnih dolgovih, zato se odloči umoriti
lastno mamo Sharlo in unovčiti njeno življenjsko zavarovanje. Pri načrtovanju mu pomaga
tudi oče, ki se je pred leti ločil od Sharle in skupaj najameta morilca Joeja, sicer tudi
lokalnega policista. Ker mu nameravata plačati po prejemu zavarovanja, Joe kot varščino
vzame Chrisovo mlajšo sestro Dottie, kar kaotične družinske odnose potisne v neizbežni
vrtinec pogube.

Že na začetku naj povem, da je film precej perverzen v vseh pogledih. Od povsem sfukanih medsebojnih odnosov med družinskimi člani, do pedofilne zveze plačanega morilca aka. šerifa. Na začetku se nam zdi, da je hčerka Dottie še najbolj normalna, a kmalu ugotovimo, da je daleč od tega. Vzgoja dela svoje.. Trenutno kot rečeno ne vem točno kaj naj si mislim o filmu, ker je popolnoma drugačen od običnih kriminalk in ameriških filmov nasploh..
Karta na katero film igra, so po mojem mnenju odnosi med glavnimi akterji. Igralci so svoje vloge odigrali vrhunsko, a me prav ta koncept utrgane zgodbe ni navdušil.. Kot rečeno, če se želiš poglobit je treba gledat film 2x..

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.355
9.596
113
EU
Django Unchained..8,5/10. Seka!
Nisem našel slo podnapisov in sem uporabil hrvaške.