Klasika: Katere filme ste gledali? III

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Klovn - The Movie (2010) 7,5/10 - top komedija
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Danes pogledal film Headhunters oz. Hodejegerne, norveški triler.. Ocena na imdbju je kar primerna (7.5/10), film ima vredu zgodbo, je kar nekaj preobratov, ki jih gledalec ne predvidi, oceno mu niža samo ene par neverjetnih scen in pa na trenutke nerazumljivost zgodbe. Še vseeno eden boljših trilerjev, priporočam ogled.
http://www.imdb.com/title/tt1614989/

Nazadnje urejeno:

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Pravkar pogledal Taken 2 (2012). http://www.imdb.com/title/tt1397280/
Meni osebno beden triler, ki si niti ne zasluži te oznake. Liam sicer dober igralec, a me zgodba ni pritegnila. Vse preveč holivudsko narejeno, sto enih obračunov, glavni igralec pa ima po videnem sodeč nadnaravne moči. Kar par neverjetnih scen je v filmu, a jih ne bom našteval, ker bi mogoče komu pokvaril ogled.

Mogoče je film zanimiv za 14 letne pamže, za vse ljubitelje domiselnih in inteligentnih trilerjev pa ogled odsvetujem, razen, če res ne veste kaj bi delali. Ocena: 4,5/10

Nazadnje urejeno:

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Danes pogledal film Headhunters oz. Hodejegerne, norveški triler.. Ocena na imdbju je kar primerna (7.5/10), film ima vredu zgodbo, je kar nekaj preobratov, ki jih gledalec ne predvidi, oceno mu niža samo ene par neverjetnih scen in pa na trenutke nerazumljivost zgodbe. Še vseeno eden boljših trilerjev, priporočam ogled.
http://www.imdb.com/title/tt1614989/

E jaz sem ga gledal pa vceraj. Tudi meni dober film. Imam rad skandinavsko produkcijo. Jaz mu dam 8,5/10.
Mi pa skozi cel film ni dalo miru od kje poznam unega drugega igralca...in na koncu ogotovim da igra tudi v nanizanki Game of Thrones
smile-1.gif

http://www.imdb.com/name/nm0182666/

LP

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ne da se mi komentirat in prehitro lahko pride do spojlerja.Maš komentarje na imdb.

Lahko samo rečem, da se 3D ne splača it gledat, vkolikor film ni bil delan v 3D. Je bil Dredd posnet v 3D?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Savages - 8/10
Stone, legenda, ne tako dober film. Nisem imel dosti časa za razmišljanje, impresivna imena v igralski zasedbi, Benicio compadre mio, Travolta, odigrala vrhunsko, Salma kot Salma the bitch, in Gossip Girl...mnjah...ter GI Joe duo...no, sej res, fanta sta iz Lagune
cool-1.gif

Ena bolj globokih: "I had orgasms, he had wargasms."
hysterical-1.gif

Looper - 6/10 Glej konec komentarja!
grin1.gif

Ok, science ficiton, kjer ljudi iz prihodnjosti šibnejo v sedanjost in tam likvidirajo. Gut. Ni mi pa jasno, why the fu*k je iz prihodnjosti možno teleportiranje, likvidacija pa ne?! Sem mogoče zamudil del, kjer kdo omeni v čem je fora? Ker...to je razlog, da se zgodba sploh dogaja.
A sem dal 6? Tu mač, 5!
Ena boljših: There's another girl that works here on weekends, Jen. Less letters.
evil.gif

@sdpa: pogosto je težko komentirati brez "spoiler-ja". In vemo, da tudi, če opozoriš na spoiler in nadaljuješ z jupolom (belim fontom), vsi markirajo tisti del, da bi prebrali spoiler
grin1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Sej, 7 bi blo fer. Ampak, Benicio da vsakemu filmu, če je slab ali dober, takoj 7 pik več. Pol veš kok je Savages vreden
evil.gif
Sem imel že daljinec v roki, da ugasnem, potem pa se je kar okej izteklo.

Looperja so zajebal ker si pač izmislijo, nekaj tako pomembnega, kot je razlog za teleportacijo v sedanjost. Sicer sem pa poanto filma videl v medsebojnih odnosih (otroci,...). Kva pa vem. Sej lah na 7 popravim
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ok, science ficiton, kjer ljudi iz prihodnjosti šibnejo v sedanjost in tam likvidirajo. Gut. Ni mi pa jasno, why the fu*k je iz prihodnjosti možno teleportiranje, likvidacija pa ne?! Sem mogoče zamudil del, kjer kdo omeni v čem je fora?

Si zamudil ja: Če v prihodnosti koga ubiješ za to takoj izve policija, poleg tega je skoraj nemogoče odstranit truplo.