Klasika: Katere filme ste gledali? III

kreden17

Zelenc'
25. dec 2012
5
0
1
Če ti je bil ta film dober (tud men je super!), potem si preberi še knjigo Krasni Novi Svet. top zadeve obe!

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Equilibrium (2002) 8/10
http://www.imdb.com/title/tt0238380/

Dober, predvsem pohvalna igra C. Bale-a. Če bi razpolovili število ustreljenih v filmu, bi bil še boljši.
grin1.gif

krashek

Pripravnik
26. dec 2012
101
0
16
www.wpslovenija.si
Pogledal sem Lawless - http://www.imdb.com/title/tt1212450/

Odličen film, zelo dobro odigrano, posebaj iz strani Toma Hardya, res priporočam.

Pogledal tudi Revolver od Guy Ritchie - http://www.imdb.com/title/tt0365686/

Glede na to da sem fan Stathama in Ritchija, mi ta film ni bil tako dober kot sem mislil. Ampak je dobro narejen (ne toliko kot prejšnja dva podobnega žanra od Ritchija) ampak absolutno za pogledat in zamislit. Spet nekaj malo drugačnega.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
End of watch - zacetek mi je bil zelo tezak za gledat zaradi kamere iz roke, mi ni sedlo, pol pa mi je postajal vedno boljsi, glavna igralca sta super, konec pa malo pade , jaz mu dam 9

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Cloud Atlas že v dobri kvaliteti na thepiratebay če koga zanima. Ma ne vem...ni me navdušil. Je pa zagotovo mojstrovina, gledano iz objektivnega kota.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
No ekola, učeraj sem šel gledat Hobita. Glede na vse negativne kritike sem bil kar pozitivno presenečen. Men je bil res všeč film in res ne razumem, zakaj so nekateri tako zelo razočarani nad tem filmom?? Je res,da je to čisto nekaj drugega kot LOTR, sam deleč od slabega. Tako,da se kar strinjam z oceno na imdb-ju!

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik disc pravi:
No ekola, učeraj sem šel gledat Hobita. Glede na vse negativne kritike sem bil kar pozitivno presenečen. Men je bil res všeč film in res ne razumem, zakaj so nekateri tako zelo razočarani nad tem filmom?? Je res,da je to čisto nekaj drugega kot LOTR, sam deleč od slabega. Tako,da se kar strinjam z oceno na imdb-ju!

Kritiki slabše ocenjujejo, ker je nekako LOTR postavil mejo, kaj je odlično in kaj ne. Hobit pa žal ne dosega te meje in bi po moje bilo boljše, če bi se snemalo po kronološkem zaporedju, ker bi vseh 6 filmov bilo nekako v istem rangu. Če gledamo na Hobita kot samostojni film, je dober, ampak spet, jaz sem ob gledanju vsakih 20 minut pomislil na LOTR. Moje mnenje

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik krashek pravi:
Pogledal sem Lawless - http://www.imdb.com/title/tt1212450/

Odličen film, zelo dobro odigrano, posebaj iz strani Toma Hardya, res priporočam.

Sem pogledal film včeraj, pa me ni navdušil oz. pustil kakega vpliva. Film poskuša biti nek western, pa mu ne uspe preveč. Tudi ene par zapletov je za nasmejat se. Na splošno bi dal oceno 6.5/10. Predvsem zaradi dobre igre Toma Hardyija in Guy Pearca.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Kritiki slabše ocenjujejo, ker je nekako LOTR postavil mejo, kaj je odlično in kaj ne. Hobit pa žal ne dosega te meje in bi po moje bilo boljše, če bi se snemalo po kronološkem zaporedju, ker bi vseh 6 filmov bilo nekako v istem rangu. Če gledamo na Hobita kot samostojni film, je dober, ampak spet, jaz sem ob gledanju vsakih 20 minut pomislil na LOTR. Moje mnenje

Hja, možno ja . Men je bil Hobit malenkost bolj "otročji", so tudi komični vložki umes, da se mal nasmejiš
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Nanga Parbat 2010 - film o nemski odpravi, brata Messner in smrt mlajsega, nekaj lepih panoram hribov, film pa za moj okus bolj svoh, kot vecina hribolazniskih, kjer je knjiga nestetokrat boljsa 5