Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sicer pa film ni ČB, vmes je deklica v rdečem plaščku
wink-1.gif
Ta scena je res legendarna
zmaga.gif
odlična scena! doseže svoj namen...10/10

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No sej verjetno nisi pričakovala, da se bodo na koncu vsi igralci prijeli za roke in zapeli ''O, Happy Day''
grin1.gif

Sem pa včeraj pogledal v kinu King's Speech. Jaz mu dam 10/10. Odličen film, ki je prikazal, kako je čisto navaden človek rešil kralja in spremenil tok zgodovine, ki bi lahko bila popolnoma drugačna.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ravnokar ponovno pogledal "The man from Earth" (http://www.imdb.com/title/tt0756683/).

Po mojem mnenju eden najboljših filmov (oziroma bolje rečeno - filmskih zgodb) ever...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Ravnokar ponovno pogledal "The man from Earth" (http://www.imdb.com/title/tt0756683/).

Po mojem mnenju eden najboljših filmov (oziroma bolje rečeno - filmskih zgodb) ever...

ja je res, malo boljša kamera bi morala bit, ne igralci ampak samo kamera, ker zgleda ko kaka mehiška nadaljevanka

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Življenje je lepo mu jst dam 10/10, v črtasti pižami mi pa ni bil dober, film je prekratek nekako nisem "padel not" tako da mu dam 6/10.

Sem pa pogledal THE EXAM - 8/10, ni slab film.

LP

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Se spomnim, ko je Schindlers list vn pršu!
Takrat nam je učiteljica za zemljpis (ki je bila tik predpenzijo), razlagala kako pride en zelo poučen film. Nekako se vedno spomnim nanjo, ko zagledam ta film.
Film je za moje pojma eden izmed boljših.
Za The boy in the striped pyjamas, gledal v kinu, konec je res pretresljiv. Pogledal, ga še parkrat, dober film.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.