Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Buried: 5/10 - ma se kar..

Up In The Air: 7 - Ðorđe pa Kendrickova dobro odspilata

13: 2 - OFMG...

The Boat That Rocked: 6 - kul glasba
smile-1.gif

Sunshine Cleaning: 6 - kako se pobrat iz revscine... se kar no..

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
top gun 9/10

cool-1.gif

edit: popravil oceno iz 10 na 9, ker imajo rusi (neobstojece) mige 28 (ameriski F5).

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
mene isto in te povsem razumem, ampak je vseeno dober film, pač nek drugačen pogled, ki je zelo drugačen od našega vsakdana, pehanje za € za vsako ceno
wink-1.gif

siceer je konec povsem jasen, razvajenc pac umre na koncu
smile-1.gif
ne vem točno od česa, verjetno od dolgega časa.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Po priporočilu iz druge teme pogledal Troll Hunter Definitivno velik boljši od Cloverfielda in BWP.
Zabavno in priporočljivo. Ni pa za South Parka pa LoleLove

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:

Into the wild. nisem zdržal več kot 1/3 filma.

Faking razvajen filozofski pussy. Bruh

Poglej si ga dokonca!
Če pomeni razvajen biti, da se odpoveš vsemu materializmu, denarju in se odpraviš v divjino, da živiš od borovnic in malih živali, potem ti očitno neveš kaj pomeni biti razvajen!?
Meni zelo dober film, predstavi drugačen pogled na življenje. Nekako nasprotno od kapitalizma, klasičnega razvrščanja ljudi po nivojih, izobrazbi in materialističnem bogatstvu. Predstavlja boj za preživetje, ter pogled človeka v sožitju z naravo. Boj proti zapiranju človeka in njegovih želja. Si pač ni želel, celo življenje živet življenje,katerega mu vsilijo norme in zahteve drugih. Nekako je bežal, pred svojimi starši, ki so ga hoteli popredalčkat, ter od njunih celoživljenskih kregov. Po domače ni mogu biti pisarniški molj, in živeti življenje njegovih staršev, ter ostalega spranega goveda!
Konec me je čisto šokiral, da sem še drugi dan razmišljal o filmu in njegovem življenju. Nekako se mi smili, ker je na koncu tako končal.
Film je posnet po resničnem dogodku.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.