Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Shutter Island - 9,5/10 - na trenutke mi je bil malo naporen in mi ga sploh ni bilo za gledat, konec pa nor, dejansko razloži cel film, super, pravi film za pogledat, priporočam!

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
The Expendables - 10/10

Pravi oldschool akcijski film. Prava osvežitev po vseh teh hi-tech akcijah.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
A je oldskul finta, da z letalom spusti neke delce, potem pa ustreli s pištolo in celoten predel, pokrit z delci, eksplodira? Jaz tega še nisem videl v nobenem drugem filmu. Tu je bilo cel kup hi-tech akcije, sploh recimo v fajtu, ko sta 2 razbila celo armijo vojakov.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Hi-tech sem je blo mišljeno kot superduper tehnologija s katero najdejo vse organizme na planetu itd.

Glih to, da sta dva polomla celo armijo je oldschool surova akcija ala. Die Hard, Rambo, itd.

Tisto, pa niso bli kr neki delci ampak je blo gorivo
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Samo moraš priznati, da če bi bili kakšni novinci, bi bil tale film 3/10. Ker so legende, jim je pa oproščeno.
grin1.gif

Kakšno gorivo? Izgledalo je kot neki beli kristali. Razen če so spustili kar iz tanka in se je potem v momentu strdilo. Sicer pa tega še nisem nikjer videl, je pa dobra finta, če res obstaja.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ni šans, da bi se prižgalo, posebej, če je zmrznjeno.

Tak kot 90% "fint", ki jih vidimo v filmih.
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Predstavljaj si, da raztreseš kristalčke po sobi, zažgeš in ti raznese celo sobo. Nekaj takega je tole.
grin1.gif

Departed (2006) - 7,5/10 - kljub boljši oceni na IMDB, mi je bil dosti slabši od Shutter Islanda (isti režiser, isti glavni igralec), verjetno sem preveč pričakoval. To je bilo bolj v Tarantinotovem slogu.
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Der Weisse Band: 9/10 - mojstrovina, brez trohice holivuda.

The Karate Kid: 4/10 - že na začetku veš točno kako se bo film končal, nič zanimivega, nič razburljivega.

The Kings of Mykonos: 4/10 - film, ki bi lahko bil precej boljši (oz. bolje posnet) in bi izpadel precej bolje.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Der Weisse Band: 9/10 - mojstrovina, brez trohice holivuda.

The Karate Kid: 4/10 - že na začetku veš točno kako se bo film končal, nič zanimivega, nič razburljivega.

The Kings of Mykonos: 4/10 - film, ki bi lahko bil precej boljši (oz. bolje posnet) in bi izpadel precej bolje.

prvi naslov si malo narobe napisal
wink-1.gif

pa če te je to motilo pri karate kidu... kaj pa potem Titanic? oz. kateri koli film posnet po zgodovinskih dogodkih?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
praviš, da že na začetku veš kako se bo film končal? a pri Titaniku si bil presenečen, da je nakoncu potonil? Da ne omenim x filmov, kjer konec poznaš vnaprej in so vseeno dobri

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Vidim, da si velik fan Karate Kid-a in sem te dregnil na napačno mesto...

Dalje v jupolu, ker razkrivam vsebino...

Ne gre se za to, da vem, da bo mali na koncu zmagal, gre se za to, da točno veš kako bo zmagal - da bo prišel v finale, kjer se bo pomeril s sovražnikom iz šole, da bo ležal na tleh in nihče ne bo verjel, da se bo pobral in bo nato z enim udarcem premagal nasprotnika. itd itd itd. Nič novega, nič posebnega in razen Jackie Chana slaba igra glavnih igralcev. Ne vem, zakaj delat remake, če ne spremeniš popolnoma nič. Film bi se lahko kvečjemu imenoval The Karate Kid Remastered.

Primerjave s Titanicom in dejstvom, da vsi že na začetku vemo, da bo potonil, pa res niso na mestu. Gre se za to KAKO to posnamejo. Ali boš iz kina odšel objokan, pretresen in šel film pogledat še 6x, ali pa boš komaj čakal, da se film konča in greš domov, kot je to pri Karate Kid-u.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne niti mi ni pretirano všeč, morda 6/10, samo zmotilo me je, da napišeš, da ti ni fajn, ker veš kak bo konc - valja veš če je remake

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.