Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dobri so a? Sam bi dal tudi nekje med 8-9/10 (seveda v žanru!), ker so naredili en pravi ''oldskul'' fajt film. Pa še nekaj dobrega humorja polek in uspešnica je tu!

What's wrong with him? He wants to be a president.
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.019
11.142
113
Salt 6, kakšno točko več bi lahko dobla če bi bila naga...

mi pa gre na živce ta režija fightov in streljanj, ko snemajo od blizu polno švunga kao akcije, in potem je vse pofejkano da ne veš točno kaj se dogaja... in potem v naslendji sceni vsi ležijo ona pa dalje. japajade.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dobri so a? Sam bi dal tudi nekje med 8-9/10 (seveda v žanru!), ker so naredili en pravi ''oldskul'' fajt film. Pa še nekaj dobrega humorja polek in uspešnica je tu!

What's wrong with him? He wants to be a president.
hysterical-1.gif

Točno tak.
cheer.gif

Ajde, 2 sceni sta bli še za moj okus preveč, ampak...

1. V kleti skočita iz stropa , lee in statham na pomoč stalovnu, ki ga majo v prijemu. lool
2. Črnec, ki ima najhujši gun+ metke EVER in stalone skupaj vržeza bombo nad helikopter, nato pa jo eksplodirata, medtem ko je še v zraku.
hysterical-1.gif

Huda scena pa je, ko pobegneta z otoka, nato pa jim še pustita poslovilno darilo.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Salt 6, kakšno točko več bi lahko dobla če bi bila naga...

mi pa gre na živce ta režija fightov in streljanj, ko snemajo od blizu polno švunga kao akcije, in potem je vse pofejkano da ne veš točno kaj se dogaja... in potem v naslendji sceni vsi ležijo ona pa dalje. japajade.

Toti hitri , slabo vidni kadri mi grejo močno na živce.Nekaj jih je blo tut v The Expendables . Očitno še ne znajo dovolj dobro naret takih scen ob počasnih muvih kamer...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.019
11.142
113
ma ne vem, se mi zdi da se je to zdaj začelo z novejšimi filmi...mislim da je zadnji bond bil tudi takšen, tam ko se je dirkalo z avti itd, ni vredo pol p tople vode.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Expandables - 7/10 (ves efekt so naredili igralci, če ne bi bilo njih, bi bil film polomija)
Rescue Dawn - 7/10
Platoon - 7/10

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Alien vse štiri dele. Prva dva dela sta super, pol gre pa samo strmo navzdol. Mi je kar malo žal, da sem gleda šel 3. in 4. del.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.