Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sem ga gledal. Prvo polovico mi je bil zanimiv, na koncu nisem pogledal do konca.

Tista scena z dojenčkom je nekaj najbolj bizarnega, kar sem kdaj koli videl. Res me je šokiralo. Kakšne zveri smo ... Ne zveri, hujše. Mejduš inteligenca, vsaka palica ima dva konca. Da smo sposobni sproducirat nekaj tako ogabnega, kot je ta scena, nismo vredni obstoja na zemlji. To ruši vse vrednote, vse dostojanstvo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
off:
Ni nič bolj groznega od tega kar se dogaja v cerkvi, v Afganistanu in še kje drugje. Meni je isto če en tip posili novorojenčka ali pa duhovnik zlorabi otroka. To je meni isto. Ampak to je za v drugo temo. Film je pa v svojem žanru odličen in od tega ne odstopam.

On: INCEPTION 8/10 - Dobra ideja a malce preveč razvlečena. Overrated kot Dark Knight

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kakšen Afganistan? Zadeve omejiti ne moreš, takšne psihopatije se dogajajo v vseh socialnih krogih, gre pa za tako bizarno perverzijo, da dvomim, da kdo to res dejansko počne, razen najbolj ekstremni psihopati z motnjami v možganih.

Posilstvo dojenčka enačiš z duhovniško zlorabo otrok?

Kot prvo pri duhovniških zlorabah navadno ne pride do penetracij, ampak ostane vse skupaj samo pri otipavanju. Penetracija v otroka bi pomenila motnjo v možganih, duhovniško otipavanje otrok pa je bolj kot perverzija, po moje, posledica večletnega tlačenja spolne sile v sebi, ki tako na en način udari - ipak smo ljudje. Česar pa ne moreš enačiti s hudobno, naklepno, zavestno odločitvijo nekega psihopata, ki se odloči natakniti dojenčka na svoj qrac. Tule je pa v ozadju sama zloba. Ni opravičila. Bizarno do kraja, vredno obsojanja, vredno mučenja pred smrtjo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kakšen Afganistan? Zadeve omejiti ne moreš, takšne psihopatije se dogajajo v vseh socialnih krogih, gre pa za tako bizarno perverzijo, da dvomim, da kdo to res dejansko počne, razen najbolj ekstremni psihopati z motnjami v možganih.

Posilstvo dojenčka enačiš z duhovniško zlorabo otrok?

Kot prvo pri duhovniških zlorabah navadno ne pride do penetracij, ampak ostane vse skupaj samo pri otipavanju. Penetracija v otroka bi pomenila motnjo v možganih, duhovniško otipavanje otrok pa je bolj kot perverzija, po moje, posledica večletnega tlačenja spolne sile v sebi, ki tako na en način udari - ipak smo ljudje. Česar pa ne moreš enačiti s hudobno, naklepno, zavestno odločitvijo nekega psihopata, ki se odloči natakniti dojenčka na svoj qrac. Tule je pa v ozadju sama zloba. Ni opravičila. Bizarno do kraja, vredno obsojanja, vredno mučenja pred smrtjo.

V Inception model ubije enga pa se noben ne pritožuje. Zame je smrt isto kot mučenje. Film je pa pač film tak kot je in v svoji zvrsti. In v svoji zvrsti je 10/10

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
cop out 8/10
grin1.gif

vsaj meni so bile tiste scene ko so še s Stiflerjem v avtu epic

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
In China They Eat Dogs - 7/10
Jalla, Jalla! - 7/10
The Elite Squad - 7/10
Clash of the Titans - 8/10

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz dam isto oceno. Mi sploh ni bilo, da bi ga do konca pogledal, ker mi je bilo povsem jasno, kako bo.
smirk-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
inception, odlicen film režija itd, ampak naši prevajalci, WTF, naslov so prevedli Izvor, cel film pa je v prevodih zametek, pacijenti debilni

ali pa knighr and day, wtf je to kot dan in noč----

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Inception - 8/10 Spet sem preveč pričakoval od filma, glede na to kakšno oceno ima in kako ga folk hvali!
smirk-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Karate Kid (2010). Me je zanimalo predvsem kak remake so naredili.

Slab. Otroški disney, holivud film.

Premlad froc, premlad trener...ni kej komentirat...

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Cop Out - jajca...nisem niti pogledal do konca

Into The Wild - zgodba o uspešnem študentu (Hirsch, iz The Girl Next Door), ki za sabo pusti vse in se sam odpravi na pot na Aljasko. Na imdbju ima visoko oceno, nad 8, no jaz mu pa dam 5, ker taki umetniško-filozofski niso glih zame.

The Baker - ko pride hitman v odtujeno vasico in tam prevzame pekarno. Je za pogledat, dam mu 6/10.

Caddyshack - klasična komedija iz 80ih s Chevyjem Chaseom... že to ti da vedt, kakšen bo film:) je par smešnih for, dam 7/10 znotraj žanra

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.