Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

A kdo ve kdaj se najbolj splača it gledat, če nočeš čapcev, nadležnih otrok in folka, ki poje 2 kubika kokic med filmom? Med tednom, vikendom.....zgodaj, ppozno, zelo pozno...

Je vseeno kater dan i katera ura ker so čapci skoz v koloseju. Sva šla z mojo gledat že več filmov v kolosej ob vseh mogočih urah in vse mogože zvrsti. Kadarkoli sva šla film gledat malo po premieri (sepravi da je bil film še dokaj svež) je blo not polno čefurjade, ki svoj strah med grozljivko preganjajo z glasnim komentiranjem in pripovedovanjem samo njihovi vrsti smešnimi forami. Da o tem da ti smrdljive japonke firme addiddasy direkt za vrat porine sploh ne govorim. Itak, glasni so za popizdit, pol pa iz ruzaka vleče mercator čips in sbudget kokakolo (frajer 1. kategorije). Tako da je po mojih izkušnjah vseeno kdaj greš gledat film, če se le ta predvaja manj kot 14 dni ker jih boš sigurno srečal. Morda jih do kakih 16.00 še ni v kinu, ker še v mcdonaldsu pomfri pečejo, ampak po 4 je pa kriza. Pa po koncu filma je pred kolosejom obvezno blokadiranje tistih gnilih hond in bmw-jev. Res užitek je bit v kinu. Ne vem zakaj ne nabavijo redarjev in začnejo to nesnago ven metat drhal neumno. Si ne predstavljam kaj je to moglo delat na seksu v mestu ko so wannabe zajebane čefurke z njihovimi čefurji prleteli v kino.

PS: ne hodi v kolosej ko je "kino dan" (mislim da torek, enkrat sem šel in nikoli več). Sej veš, amiru i ameli je všeč če je karta 40 centov ceneje, ker lahko polek mercator čipsa in sbudget kokakole zraven kupita še tuševe krekerje in je užitek še večji.

Od zdej naprej hodim filme gledat ko so že proti koncu predvajanja in še to po 22.00 uri. Enkrat sva z mojo šla v kino (sicer planet tuš v NM) ob 23.00, med tednom, film je bil zunaj kak mesec (vglavnem vsi so si ga že ogledli) in sva bla v dvorani sama. Res je blo fajn. Je padel sklep da počakava da vsi bedaki film vidijo, šele potem greva gledat v kino.

Sepravi: v kolosej pojdi ko:
1.se film predvaja več kot 14 dni
2. Med tednom (razen v torek ko je kino čefur dan).
3. Pred 16.00 (a takrat kolosej že vrti filme) in po 22.00 (seveda med tednom)

Vem da je blo off topic ampak mogu sm dat iz sebe.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V MB ni tak hudo, čeprav se tudi sam probam držat tvojih napotkov - ali grem gledat film zgodaj ali pozno. Za čakanje pa nimam potrpljenja
tongue-1.gif

Nazaj na temo:

Grown-Ups: 6/10 - začne se s kar nekaj dobrimi forami, potem pa se sprevrže v tipični holivud popkorn hepi ending. Škoda.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kul. Hvala za nasvete. Se pravi čimbolj proti koncu predvajanja, lepo v kak ponedeljek ob 22:00, če ne bo za mojo prepozno.
grin1.gif

Držim pesti. Nazadnje sem rekel, da ne bom več hodil v kino...pa jebeštrga ta film bi si pa res rad pogledal v kinu.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Tako nekako.

freddy kreuger (novi). Ocena: 5/10. Sicer nisem veliko pričakoval, ker je remake klasične grozljivke samo sem razočaran nad igro. Ne priporočam ogleda, razen če se nimate kam dat.
Robin Hood: 8/10: Dobro zaigrano, tu pa tam se celo kakšnih zgod. dejstev držijo in ni čista fikcija. Me je prijetno presenetil film. Priporočam ogled.

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, v MB ne zgleda tak.
Le da imajo obvezno zamudo.
Koliko je "obvezna" zamuda filma? 5 minut?
Pri Avatarju je bilo tam 45 minut, če se prav spomnim.
Pri Predators prejšnji teden (10 gledalcev
smile-1.gif
) pa je po 10 minut reklam izklopil projektor in prižgal luči.
Tak je bilo vsaj 5 minut, potem pa so se spomnili, da bi moral biti fil, in so spet ugasnili luči in zagnali končno film.

Pol pa so pirati krivi za propad filma. Japajade. Kina so kriva, vsaj pri nas. Je pa res, da je to v Koloseju (MB), v Tušu nisem takih kiksov opažal.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Nazadnje sem gledala Twilight, New Moon in Eclipse... ker so me pač knjige ful navdušile... Moram rečt, da so me filmi BLAZNO razočarali, edino kar mi je blo všeč, sta glavna igralca ker so po moje našli res najboljše približke oz. so jih dobr naštimal da so se ravnal po tem kar piše v knjigi, kot so opisani. No, pa en komad iz Eclipse mi je bil kul (Lets get lost). Sicer pa porazna igra, pričakovala sem ful več...
Ostajam raje pri knjigah, so velik boljše kot filmi. Prvi del je pa čisto brezvezen (kot film), drugi je že malo (s poudarkom na malo) boljši, tretji je že tko-tko, ajde 3/5. Zanima me, kaj bojo nardil z Breaking Dawn v dveh delih, raje ne pričakujem ničesar...

EDIT: Bi pa izjemno "pohvalila" slovenski prevod... ajme
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Hot Tub Time Machine - jajca od komedije, ni mi bilo nč smešno, ok nevem zakaj sem si sploh šel pogledat nekaj s tako neumnim naslovom
grin1.gif

I Love You Phillip Morris - pedrski film, ampak je za pogledat.. pravzraprav (če izvzamem par scen
grin1.gif
) mi je bil film zelo všeč, mogoče zaradi nenavadne vloge Carreya, ki jo je fajn speljal

Nowhere Boy - hm... ni mi bil všeč. Dokaj dolgočasno, pa še vsi tisti pobci se mi niti najmanj niso zdeli podobni nečemu iz česar so nastali Beatli
tongue-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Zorroslav: 1a komentarji
smile-1.gif
Itaq se strinjam, zakaj ne plačajo varnostniku tistih 6-7€ na uro da je mir? Itaq MIRKO TUŠ ima MILIARDE € !!!!!

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Inception (2010)

Noro. Še moji je bil všeč
cool-1.gif

Še danes dopoldne sva se pogovarjala o filmu, da sva razčistila nekaj stvari. Me je pa na trenutke spominjal na The Matrix.

Ga bo treba obvezno še enkrat pogledat, da bom vse stvari 'ujel'...

Pa še to: Gledat sva šla v Tuš-a v Kranju in je bilo odlično. Temperatura v kinu je bla ravno prava, brez motečih faktorjev...v glavnem miren ogled filma all the way
grin1.gif

LP

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Michael Collins (1996) 9/10 - Irski junaki...nikoli ne razočarajo. Moti me samo to, da ko začnejo pet žalostinke, že veš da bodo glavnega junaka vstrelili. Pri Veronici Guerin je isto.
frown-1.gif

My blueberry nights (2007) 6/10

New in town (2009) 6/10 Komedija, ki ima celo nekaj izvirnih smešnih prizorov, kar je zadnje čase za to zvrst iz Holywooda že kar redkost. Konec pa tipično tinsltavnovsko razočaranje.

Moj filmski teden je končan. :)

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Evo, pa sem šel pogledat trenutno 3# film vseh časov...
smile-1.gif

Preživel v Koloseju. Zvok grizljanja kokic se je hitro polegel, po moje zato ker je treba takoj v filmu nastavit možgane na MAX, v večini pa zato, ker so se jim zvrnile po tleh, na koncu je bila po kinu na tleh kokica pri kokici.
bonk.gif
En par se je po slabe 3/4 ure naveličal filma in raje odšel domov. Kdo ve za kaj...

INCEPTION 9/10
O vsebini filma vam ni treba prej vedet ničesar.
Sem po filmu npr. prebral opis na koloseju. Tisto z modro je opis filma, kot bi ga napisal otrok. Ta dolg opis pove pa skoraj vse. Itak. Je pa vsaj bolje napisan.

Film resnično priporočam!!! Mislim da mu Oscar ne uide, saj je narejen za njega (na mojo žalost).
Tematika je res fascinantna, izvirna. Dobri dve uri in pol mineta kot nič.
zmaga.gif
Grafični efekti so odlični, igralska zasedba je tudi v redu. Zmagata mi DiCaprio, ki je zopet več kot odličen in pa Ellen Page. Tamal iz 3-ga kamna od sonca me pa ne prepriča niti malo, že sam izgled je tako nekarizmatičen za ta film. Prav tako mi žal ne spada noter Tom Hardy.

Zdaj pa kaj je zbilo odličnemu filmu dol najmanj eno oceno.
Akcija! Res nevem čemu jo je potrebno toliko, predvsem tiste najbolj cheap klišejske.
frown-1.gif

Ter premalo (razen začetka...in konca) nejasnosti za gledalca, kje film trenutno je. Preveč enostavna zgodba za gledalca postane nažalost po prvih 3/4 urah filma.

Film je narejen tako spektakularno, da bo pravgotovo letošnji hit leta, vendar pa preveč spektakularen, da bi lahko postal večna klasika. Škoda. Scenarij mu to vsekakor omogoča.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
no pa še jaz dodam od zadnjega meseca malo filmčkov:

Unthinkable (2010) 7/10 - za pogledat, konc morda malo prehitevajo in se premalo razplete za moje pojme, je pa žal malo preveč klišejski zame

From Paris With Love (2010) 7/10 - dobra akcija za malo odklopit možgane, pa še neki smeha je vmes
aplauz.gif

The Book of Eli (2010) 5.5/10 - za pogledat ni pa nek presežek, tudi zelo nesmiseln konec...

Green Zone (2010) 6.5/10 - malo politike, malo več akcije vse skup pa z veliko kritike na račun ameriške invazije v Irak
zmaga.gif

Hot Tub Time Machine (2010) 5.5/10 - par dobrih for, samo nebom pa še enkrat gledal

ok ne da se mi več, bom naslednjih 10 napisal popoldan
grin1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Dobro si to povzel. preveč akcije, da bi bil "kultni" film...Zgodba pa je 1A. Zato tudi od mene 9/10

Me pa je ena stvar zelo zmotla: Arthur ima 2 minuti, da zbudi one v hotelu. V 2 minutah jih v breztežnostnem prostoru spravi na kup, in jih "odpelje" v dvigalo, nastavi bombe itd... WTF, to bi rabil vsaj 10-15 min. Kak so lahko to zajebali??????? Ni mi jasno, razen, če so naši podnapisi bli napačni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.