Klan Janković

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
"nezakonito grajenega kanala C0" - glede nezakonitosti gradnje nekako ne uspejo dokazati. PA pri nezakoniti gradnji izvajalec niti ni tisti, ki bi ga preganjali.

Ampak vnovčenje garancije za dobro izvedbo del pa pri firmi v stečaju ni ravno verjetna :)

• Všeč mi je
Reactions: tony in 8888

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.050
3.564
113
41
Lj
Težko verjet da je čisto v vsakem projektu toliko korupcije. Ampak je. Po moje samo 10% davkoplačevalskega denarja gre za dejansko izvedbo, ostalo pa korupcija.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in 9999
In kje na svetu je civilizirana družba brez narkomanov? Menda ne misliš s tem tistih azijskih držav, kjer te obesijo, če poseduješ 1g droge. Res, zelo civilizirano.

Recimo Singapur je takšna država, kjer te čaka smrtna kazen že za vzorec droge...ali je to civilizirano ali ne je druga pesem, vsekakor velika večina mamil, sploh sintetičnih, naredi in pusti nepopravljivo škodo (možgani, živčevje), kar pomeni ogromen strošek za zdravstvo (zdravljenje), hkrati pa tudi sama uspešnost ozdravitve ni 100 %, oz uživalec ima lahko trajne posledice

zdaj pa na vago kaj je bolj civilizirano in bolj humano

• Všeč mi je
Reactions: 9999 in 8888

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Recimo Singapur je takšna država, kjer te čaka smrtna kazen že za vzorec droge...ali je to civilizirano ali ne je druga pesem, vsekakor velika večina mamil, sploh sintetičnih, naredi in pusti nepopravljivo škodo (možgani, živčevje), kar pomeni ogromen strošek za zdravstvo (zdravljenje), hkrati pa tudi sama uspešnost ozdravitve ni 100 %, oz uživalec ima lahko trajne posledice

Pa so jih iztrebili? Verjetno ne, ker jih vsako leto nekaj obesijo.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.238
1.006
113

Enim tud cviček pušča posledice na možganih in živčevju

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.088
-285
63
In kje na svetu je civilizirana družba brez narkomanov? Menda ne misliš s tem tistih azijskih držav, kjer te obesijo, če poseduješ 1g droge. Res, zelo civilizirano.
Veš, če je to na očem vsem in ti to podpiraš se zavedaj da mimo hodijo tudi mali otroci. Ti bi jim rad po defoltu vcepil, da je to normalno!

Ne ni. Sem 100 % proti drogam!

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe