Klan Janković

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kar verjemi, da ima Zoki podkupljena vsa sodišča v vertikali do samega Boga. :p
Iz prve roke enega Ljubljančana, ki mu je Zoki razvrednotil gradbeno parcelo, vem, da je Zoki zlizan z vsemi sodniki in tožilci. Ko je Zoki temu znancu razlastil oziroma razvrednotil gradbeno parcelo, mu je jasno in glasno povedal nekako takole; Nima smisla, da me greš tožit, ker se poznam z vsemi sodniki. Lahko ti samo malo pomagam, če mestni občini Ljublana "doniraš" 10 tisoč mark, pa bo tvoja parcela vsaj malo več vredna. Seveda si je Zoki tistih 10 tisoč mark potisnil v lastni žep.
To mi je osebno povedal oškodovani Ljubljančan katerega je Jankovič takrat okradel.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.988
7.338
113
Iz prve roke enega Ljubljančana, ki mu je Zoki razvrednotil gradbeno parcelo, vem, da je Zoki zlizan z vsemi sodniki in tožilci. Ko je Zoki temu znancu razlastil oziroma razvrednotil gradbeno parcelo, mu je jasno in glasno povedal nekako takole; Nima smisla, da me greš tožit, ker se poznam z vsemi sodniki. Lahko ti samo malo pomagam, če mestni občini Ljublana "doniraš" 10 tisoč mark, pa bo tvoja parcela vsaj malo več vredna. Seveda si je Zoki tistih 10 tisoč mark potisnil v lastni žep.
To mi je osebno povedal oškodovani Ljubljančan katerega je Jankovič takrat okradel.
Ljudje izgleda marsikaj potrpijo. Vendar ima vse svoje meje. Srbi imajo dober pregovor: Nikome nije gorela do zore.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ljudje izgleda marsikaj potrpijo. Vendar ima vse svoje meje. Srbi imajo dober pregovor: Nikome nije gorela do zore.
Pač potrpiš, ker proti burji se ne da scat, če je pa vse, kar bi moralo delati red, skorumpirano v Sloveniji. 75 let komunizma je kot rakaste celice, ki so se razsejale v vse pore družbe. Zamujena lustracija.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.863
1.568
113
Notranjska
Pač potrpiš, ker proti burji se ne da scat, če je pa vse, kar bi moralo delati red, skorumpirano v Sloveniji. 75 let komunizma je kot rakaste celice, ki so se razsejale v vse pore družbe. Zamujena lustracija.
Pri nas je nekako podoben režim kot v Putinovi Rusiji. Mafija na komunistično podlago. Še Zemljariča so počastili. Stari Udbaš ali stari KGB jevc je vse isto le slednji imajo malce več resursov pa serjejo po Ukrajini naši pa so premajhni pa po lastnem folku.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.988
7.338
113
Lahko se bo 1x komu odpeljalo in bo koga naluknjal. Za primer drugim poštenjakom

Izzi

Pripravnik
7. jan 2021
40
29
18
Najlažje je pa krivit komunizem, da ni treba govorit o raznih "našizmih", ki so modus operandi čisto vseh strank.

• Všeč mi je
Reactions: tony in bizi

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
Če smo dobili evro 2007 leta, to pomeni najmanj 16 let.
Hja no, vsaj mislim, da mi je ta človek omenjal marke in ne evre. Saj niti ni važno al so ble marke al evri.
Marke niso nikakor mogle biti.
Zato ker euro smo dobili v Sloveniji 2007, v Nemčiji pa so jih imeli prej, nekje 2004 pomojem. Zoki pa je župan od 2006.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Najprej razloži, kako se razvrednoti gradbena parcela in kako ji z donacijo zvišaš vrednost? Pa to naj bi se dogajalo v prvem letu županovanja. Ali je že takrat Jankovič obvladoval vse sodstvo?

B81

22. jul 2007
37.038
10.547
113
Župan da pod točko Razno na dnevnem redu Prodaja sosednje hiše 3 ciganskim družinam.

Koliko % je šla parcela dol? Ti bi to lahko dobro vedel.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Najprej razloži, kako se razvrednoti gradbena parcela in kako ji z donacijo zvišaš vrednost? Pa to naj bi se dogajalo v prvem letu županovanja. Ali je že takrat Jankovič obvladoval vse sodstvo?
Enostavno.

Sprejeme se zazidalni načrt, ki predvideva na parceli, ki si jo lastiš park in obvozno cestišče, nikakor pa ni namenjena gradnji.

Ali obratno. Kmetijsko zmljišče z skoraj nič dostopa ima nizko ceno, ko pa ga kupijo 3 prijatelji, se nenadoma prezvori v gradbene parcele in dvigne cena (hint - Magnifico)