Bi morala biti vsaj neka obligacija, da te s terapijo vrnejo v stanje pred "poizkusom"... Pa še to ni garancija da uspe v celoti...Kaj ima to veze z županom Ljubljane?
Drugače pa glede na posledice je tole razmeroma slabo plačano.
Bi morala biti vsaj neka obligacija, da te s terapijo vrnejo v stanje pred "poizkusom"... Pa še to ni garancija da uspe v celoti...Kaj ima to veze z županom Ljubljane?
Drugače pa glede na posledice je tole razmeroma slabo plačano.
Saj pravim. To ni "delo" za desničarje. Levičarji so že ulaufani za to. Po dveh mesecih ležanja se levičar komaj obrne na druga stran.Bi morala biti vsaj neka obligacija, da te s terapijo vrnejo v stanje pred "poizkusom"... Pa še to ni garancija da uspe v celoti...
Za Črnogorce je to Lažji trenning...Saj pravim. To ni "delo" za desničarje. Levičarji so že ulaufani za to. Po dveh mesecih ležanja se levičar komaj obrne na druga stran.
Nisem videl prav dosti skirojev fuknjenih po pločnikih... za ostale, se opravičujem izrazoslovju.Tako da ga fukneš na pločnik, gotovo ne.
In kdaj sem omenjal drevesa na Rožniku?Bizi je drugače govoril Celo njegov kolega je to opazil
Ne morem verjeti.Sodišče oprostilo Zorana Jankovića v zadevi parkirišča Stožice
Sodišče je ljubljanskega župana Zorana Jankovića in šest soobtoženih oprostilo obtožb v zadevi parkirišča v Stožicah. Tožilstvo jim je očitalo oškodovanje sredstev EU-ja in preslepitev bank.www.rtvslo.si
Za razliko od tebe pa jaz in bizi verjameva brez problema. Zase bi lahko rekel celo, da sem tak izid pričakoval.Zoki kraŁNe morem verjeti.
Moj post je bil seveda sarkastičen...Za razliko od tebe pa jaz in bizi verjameva brez problema. Zase bi lahko rekel celo, da sem tak izid pričakoval.Zoki kraŁ
Dokler bo mali tu, tega ne bo, tu se menda ne rabimo kregat?Priložnost...
Podprite predlog piratov za onemogočanje lokalnih šerifov.
+babji kurnik na sodnijiDokler bo mali tu, tega ne bo, tu se menda ne rabimo kregat?