Ko nimaš kaj bolj pametnega povedat, potem pa s takimi...Seveda je v Avstriji bolje, ker imajo asfalt in ne asvalta.
Ko nimaš kaj bolj pametnega povedat, potem pa s takimi...Seveda je v Avstriji bolje, ker imajo asfalt in ne asvalta.
Eden izmed komentarjev......Kje jaz živim...
Sram me je, da so moji ˝sodržavljani˝ izvolili takega kriminalca za župana. Pa to še zastopim, da ga volijo taspodnji v Ljubljani, da ga pa Slovenci mi pa ne gre v lajšte
Zoran Janković znova na obisku pri Miloradu Dodiku
Ljubljanski župan Zoran Janković je v Bosni in Hercegovini obiskal predsednika Republike Srbske Milorada Dodika, ki ga je podprl že pred lanskimi volitvami.siol.net
Me zanima če pri tem obisku SOVA (slovenska obveščevalna varnostna služba), gleda kako Janković PERE in KRADE denar davkoplačevalcev iz Slovenije. Vsi razen SOVE vemo da v Sloveniji v gradbeništvu delajo Srbska BIH podjetja, ki NAŽIGAJO fakture po 3-5x višje cene, da ne bo pomote slednji delajo tudi po okoliških manjših Ljubljanskih občinah PRANJE -KRAJA Slovenskega denarja se nadaljuje...FURS, Policija, Sodstvo...?
Če je pripomoglo k tvojemu poznavanju slovenščine, je bil namen dosežen.Ko nimaš kaj bolj pametnega povedat, potem pa s takimi...
Mestna občina Ljubljana (Mol) z upravnim sporom izpodbija del sklepa Agencije RS za okolje (Arso), ki določa, da je občina zaradi vgradnje kinete dolžna izvesti presojo vplivov na okolje in pridobiti okoljevarstveno soglasje. Upravno sodišče je v ponedeljek sporočilo, da bo spor reševalo redno, zadeva pa še ni na vrsti za reševanje.
Župan MOL Zoran Janković je na redni tedenski novinarski konferenci ponovil, da je Arso pred leti opravil predhodni postopek in odločil, da občina presoje vplivov na okolje ne potrebuje. Prejšnji torek pa so ministrstvu poslali 200 strani dokumentov. "Pričakujem, da bodo te dokumente preučili," je dejal.
Gradnje kanala C0 ne bodo ustavili, razen če jo prepovedo pristojni uradni organi, je ponovil Janković. Ponovil je, da imajo zanjo vsa pravnomočna dovoljenja. "Če bi se karkoli zgodilo, lahko delamo kanal brez kinete," je dodal.
Nesporazum, janković bo rekel, kako bo in ne obratno. ARSO samo didn't get the memo.Janković o kanalu C0: Za kineto ne bomo naredili presoje vplivov na okolje | 24ur.com
Ljubljanska občina ne bo naredila presoje vplivov na okolje za kineto, ki je, kot je poudaril župan Zoran Janković, dodatna zaščita kanalizacijskemu kanalu C0. O tem so že obvestili ministrstvo za okolje, podnebje in energijo. Kot je dodal Janković, zdaj čakajo razrešitev upravnega spora in...www.24ur.com
Evo, se je na dopustu v Beogradu končno izobrazila na temo vode in lahko sedaj poda strokovno mnenje.Nika Kovač Jankoviću: Ustavite gradnjo kanala C0
Mestno občino Ljubljana pozivamo, da ustavi vsa gradbena dela, povezana s kanalom C0 na vodovarstvenem območju vodonosnika Ljubljansko polje, do zaključka presoje vplivov na okolje, ki je trenutno v teku, in da pri projektu kanala C0 ravna skladno z načelom previdnosti, so sporočili iz Inštituta...siol.net
Nika je prebujena in polna delovnega elana.
Kaj naj sedaj naredi zoki?