Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V nastavitvah sploh nimam google. Sem razumel ze prej ko so mi napisali, a nimam. Imam moznost iskanja po nastavitvah in ko napisem notri google mi najde le varnostno kopiranje nastavitev, drugega pa nic
Kaj pa vem. Zdaj sem si nazaj nalozil ver. 5.1 Huawei mate 7 uporablja emui vmesnik. Ce je kje skrita al ce so jo pozabili pa ne vem. ☺ Pod skritimi aplikacijami sigurno ni bilo nic.
Saj ne da tega ni, ampak pač ni dostopno. Google aplikacija po defaultu več ne kaže ikonice v launcherju, zato ker predvideva obstoj menija v okviru settingsov (velja seveda le za Marshmallow). Zgleda so to pozabili in do menija po klasični poti ne moreš priti.
Do menija lahko načeloma dostopaš preko ADB komande (vpišeš v računalnik, telefon pa mora biti priklopljen preko kabla). Navodila najdeš tukaj: http://stackoverflow.com/a/33869737/4623467
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.