Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Očitno maš neke posebne Apple doma (ali pa nisi prebral kaj OP sprašuje), imam 2 Applovi SLO/CRO tipkovnici, pa nobena nima teh znakov gor narisanih. So pa narisane na english international tipkovnici na MBP.
V bistvu če stisneš option imaš potem vse ostale znake enako kot na ameriški tipkovnici. Npr na ameriški je @ shift+2. Na slovenski je potem shift+option+2
No, ker ste razrešili začetni problem, bi še jaz nekaj vprašal, in sicer glede znaka "". Gre za znak za državo Slovenijo. Med raznimi komentarji npr. na Youtube vidimo, da ljudje pišejo te kode svojih držav. Pa me zanima, če obstaja kakšna bližnjica, da mi SI napiše v pravem fontu, torej kot ? Ker tole sem c/p.
Hvala!
Edit: Vidim, da mi forum SI znakca ne prikazuje, zato ni ničesar med narekovaji.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.