Kje se skrivajo Provide?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ja saj ti bi tud takrat strelal ko bi imel utemeljen sum. Al neb?
Citat:
Provida pa lako lepo divja po cesti.
Tako je. Kaj ti tle ni jasno.
Saj greš lahko tud ti za policaja pa boš še ti lahko s provido divjal. Pa krofe jedel itd.... Izvoli!
Polcaji imajo pač večja pooblastila kot jih imaš ti. Tako to je. In to zarad takih kljukcev kot si ti in sintman.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Primerjava ni na mestu, ker provida nima utemeljeneg suma, če kar "sama od sebe divja"

nič nimam proti temu, da nekoga lovijo, ampak da imajo sum, da nekdo prehitro vozi. Če pa rečejo "saj ziher nekdo nekje divja, dajmo malo še mi divjat, pa bomo vidli", je pa enako, kot če bi policaj rekel "ziher je nekje nek zločin, bom malo strelal pa bo ziher kak nepridipral priletel izza ovinka".

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če pa rečejo "saj ziher nekdo nekje divja, dajmo malo še mi divjat, pa bomo vidli"

Malo si preberi tale forum, pa boš videl, da je tak sum čisto utemeljen. Dovolj da že svoje poste prebereš, pa boš videl.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Primerjava ni na mestu, ker provida nima utemeljeneg suma, če kar "sama od sebe divja"
Če te je provida dobila in si plačal kazen, pomeni, da je bil sum upravičen.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Ma ste blesavi. Vozite se po omejitvah pa provide ne bojo imele kaj delat in jih bodo ukinili.
Brez skrbi da jih ne bodo ukinili. Bo prej omejitev 40km/h na avtocesti.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Saj po teh naših luknjastih cestah tako ali tako ne bo več možno peljati več kot 40kmh.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Se da tudi lepo peljati po naših AC. Bo treba večkrat zavit za njih.

Argument za nekoliko hitrejšo vožnjo, pa sem že podal.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Posebno po ta novih, ki nimajo niti odstavnega pasu. Če se ti slučajno avto pokvari, potem si v smrtni nevarnosti. Jaz osebno sem takoj na zelenici pri ograji. Potem pa lahko samo gledam kako mi bojo nagazili avto z velike varnostne razdalje.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mogoče na kitajskem. Pri nas pa ne gre tako, oz ne bi smelo.
Kako pa bi moralo bit po tvojem?
A kar pustit vas divjake, da boste divjal po cest, provide pa lepo po omejitvah vozit.?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Saj sem napisal že ene parkrat.

Pa dajmo ponovit:

Provida vozilo vozi normalo, po omejitva po cesti. Ko nekje opazi nepridiprava, pa se "spusti v lov". Ga posname na relaciji, katera je potrebna, da je napaka čimmnjša in ga ustavi. Po potrebi ga izloči iz prometa, ali pa ga le kaznuje.

To je tako, kot sem že rekel, kot da bi policija hodila okoli in bi kar z lepega začela strelat v upanju, da se takrat pojavijo kakšni nepridipravi in se predajo.

Provida, ki nenadzorovano divja, je enako nevarna kot jaz, morda še bolj, ker lahko imajo slabše tehnično izpravno vozilo kot ga imam ja.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Provida vozilo vozi normalo, po omejitva po cesti. Ko nekje opazi nepridiprava, pa se "spusti v lov". Ga posname na relaciji, katera je potrebna, da je napaka čimmnjša in ga ustavi. Po potrebi ga izloči iz prometa, ali pa ga le kaznuje.
Saj tako to je. Kaj je narobe s tem?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Ne pa ni.

Provide lepo vozijo nad omejitvami, oz zelo redko vozijo po predpisih.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne pa ni.

Provide lepo vozijo nad omejitvami, oz zelo redko vozijo po predpisih.
Jasno, saj lovijo tiste, ki divjajo.
Kako pa naj provida ujame divjaka, če bo počas in po predpisih vozila, divjak pa podil do nezavesti?

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Če vozijo hitreje od vseh udeležencev na avtocesti, potem tako ne morejo nikogar kaznovati. Se pravi, da se ni potrebno bat, da te dobijo.
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
provide vozijo nad omejitvami ja in te izzivajo ko vozi za tabo če pa stopiš po gasu te pa začnejo livit! Tisto kar počnejo preden začnejo snemat oni ne posnamejo začejo pa snemat ko si že nad omejitvijo!